Evenimentul Zilei > Monden > O altă vedetă de la Antena 1 a fost confirmată pozitiv! Actrița a fost internată de urgență!
O altă vedetă de la Antena 1 a fost confirmată pozitiv! Actrița a fost internată de urgență!

O altă vedetă de la Antena 1 a fost confirmată pozitiv! Actrița a fost internată de urgență!

Testele efectuate în cazul unei îndrăgite actrițe și vedete de televiziune au indicat că este infectată cu noul coronavirus.

Adriana Trandafir a participat la filmarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, unde au mai participat și alte personalități cunoscute ale lumii mondene și care s-au infectat. Primul care s-a infectat a fost celebrul Marcel Pavel, apoi Ozana Barabancea, Andrei Șfefănescu, Alina Pușcaș și Adrian Trandafir. Pe lângă aceștia mai sunt infectați și o parte din angajații postului Antena 1, care lucrează pentru realizarea acestei emisiuni.

Adriana Trandafir a fost internată de urgență la Institutul ”Matei Balș” din București. Spre deosebire de Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu, care au relatat pe facebook despre ceea li se întâmplă, Adriana Trandafir, în vârstă de 64 de ani, a preferată să păstreze tăcerea.

Potrivit rețeteșivedete.ro, un alt actor, Cristi Iacob de la Teatrul Mic, a fost și el confirmat pozitiv, după ce a participat la filmarea emisiunii de la Antena1.

După cazurile vedetelor care cu contractat virusul, conducerea Antena 1 a venit cu precizări despre ancheta epidemiologică în curs. „Filmările pentru emisiunea `Te cunosc de undeva!` sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct.

Filmările pentru ”Te cunosc de undeva!” urmează a fi realuate după perioada de carantinare. În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.

Marcel Pavel a scris pe contul său de facebook că a ieșit pozitiv la două testări pentru coronavirus. ”Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv la nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niște lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dv să treceți prin ceea ce trec eu! Nu sunt obligat să dau explicații, dar am făcut-o din bun simț civic! Dumnezeu să ne binecuvânteze”, a scris Marcel Pavel.