Intervenția este modul lui Spencer de a sărbători confirmarea talentului său actoricesc și nominalizarea. "Acesta va fi primul cadou pe care mi-l fac. Mă gândesc că, acum că sunt aproape de a face 40 de ani, vreau ca sânii mei să se afle unde erau când aveam 17 ani", a declarat actrița.
Cu toate acestea, ea este prea ocupată pentru operație, pe care și-o poate programa abia la sfârșitul acestui an. "Imediat după Oscaruri mă apuc să lucrez la un film scris de Diablo Cody", spune Spencer, despre scenarista premiată cu Oscar datorită textului pentru "Juno". "Filmăm în afara țării timp de patru luni", a mai explicat ea.
Octavia a lucrat mult în ultima vreme la silueta ei, cu un antrenor personal, dar mărturisește că nu vrea să slăbească prea mult. "Vreau doar să fiu sănătoasă și să mă simt bine. Deci să mai slăbesc vreo 7 kilograme și va fi perfect", a declarat Spencer pentru "US Weekly". Actrița a câștigat și un Premiu BAFTA și un Premiu al Sindicatului Actorilor Americani pentru acest rol.