NXT: carcasă de iPad pentru fanii muzicii

NXT: carcasă de iPad pentru fanii muzicii

Petur Hannes Olafsson a creat Sound Cover NXT, o carcasă pentru iPad, dotată cu difuzoare care cresc volumul şi calitatea sunetului tabletei Apple cu până la 300%.

Pe lângă amplificarea sunetului, invenţia poate fi folosită şi ca o simplă carcasă de protecţie sau ca suport.

Se încarcă prin USB

Pentru difuzoare şi partea de amplificare se foloseşte o baterie de tip lithium-ion, care se încarcă printr-un cablu USB.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Vom lansa încă o variantă şi după ce va apărea noul model iPad", a ţinut să precizeze Olafsson, mustrat de fanii Apple, care spuneau că invenţia lui vine cam târziu, în condiţiile în care se pregăteşte iPad 3.

iPad 3: de 8 şi 9,7 inci

Despre viitorul model al tabletei de la Apple, deocamdată sunt doar zvonuri. Cele mai recente spun că se va lansa la începutul lunii viitoare. Jurnaliştii de la Wall Street Journal avansează ideea că Apple va produce două modele - de 8 inci şi de 9,7 inci.

Între timp, reprezentanţii Apple au început un control la Foxconn, compania chineză care se ocupă de asamblarea produselor americanilor. Se verifică condiţiile de lucru ale angajaţilor. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/nRWcJJCpizY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>