Meghan Markle și prințul Harry își vor numi oare fiica după prințul Philip? Pentru că numele Philippa este acum liderul caselor de pariuri înaintea Diana și Elizabeth, nume care ar putea fi alese de cei doi.

Fanii prezic că prințul Harry va aduce un omagiu prințului Philip cu numele fiicei sale 

Un nume este în prezent ca lider în ceea ce privește cotele de pariere la site-ul de jocuri de noroc din Marea Britanie. Casa de pariuri Ladbrokes a dezvăluit că Philippa este acum numele cel mai jucat, după moartea prințului Philip luna trecută.

Fanii cred că ducele de Sussex, în vârstă de 36 de ani, va aduce un omagiu răposatului său bunic și va include o variantă a numelui ducelui de Edinburgh în titlul fiicei sale. Cotele pentru Philippa au fost reduse la 3/1, în timp ce Diana, după mama prințului Harry, este 5/1 și Elizabeth, în onoarea reginei , este 10/1.

Jessica O’Reilly de la Ladbrokes a declarat: „Fanii regali sunt din ce în ce mai convinşi că Harry și Meghan își vor numi fiica Philippa și am fost nevoiți să reducem cotele în consecință, deoarece este singurul nume pe care pariorii îl susțin mai ales acum”.

Bătălia la pariuri se dă între: Philippa, Diana şi Elizabeth

Ea a adăugat: „Cu siguranță nu ar fi o surpriză uriașă dacă ar fi ales cel al prințesei Diana, deși pare mai probabil că va fi un prenume. Elizabeth se dovedește, de asemenea, ca fiind un nume cu șanse, regaliștii considerând că ar putea fi o ramură de măslin trimis de cuplu spre Majestatea Sa”.

Meghan și Harry au dezvăluit în timpul interviului lor bombă cu Oprah Winfrey din martie că al doilea copil al lor este fetiţă și urmează să se nască vara aceasta. Prințul Harry s-a alăturat soției sale pentru a doua jumătate a mult-așteptatului interviu de la CBS pentru a dezvălui gazdei că: „Este o fată”.

El a spus că a fost „uimit” când a aflat că vor avea o fetiţă, adăugând: „Sunt doar recunoscător. Având un băiat și apoi o fată, ce mai poți cere? Acum avem familia noastră, suntem noi patru și cei doi câini ai noștri”, a spus Harry arătând că este extrem de fericit şi mulțumit cu viața pe care o are alături de Meghan în LA.