Serviciul din Permi acoperă mai multe domenii, însă de bază sunt considerate comenzile pentru scuze, transmite lenta.ru.

Astfel, clientul poate solicita specialiştilor să-şi ceară scuze, în numele său, în faţa unei rude, a partenerului, unui prieten, partenerului de afaceri, unui coleg etc.

În funcţie de dorinţa clientului, textul poate fi compus de el însuşi, caz în care va plăti 150 de ruble (3,7 euro) sau de un psiholog, contra sumei de 250 ruble (6,2 euro). Mesajul este transmis telefonic sau prin email.

În caz de necesitate, psihologul se poate deplasa la destinatarul mesajului, însă acest serviciu se taxează cu 600 ruble (circa 15 euro). Pentru un efect mai puternic, el se poate prezenta cu un buchet de flori, pentru încă de la 600 ruble sau cu un mic cadou, care costă alte 200 ruble (5 euro).

Ce motive i-ar putea împinge pe oameni să delege această datorie? Potrivit site-ului serviciului din Permi, printre motivele care i-ar putea împiedica pe oameni să-şi ceară singuri iertare sunt faptul că persoana vizată nu vrea să-l vadă şi să-l asculte, nu are timp, îi este frică şi nu ştie cum să o facă, doreşte să-şi ceară scuze într-un mod deosebit sau a trecut foarte mult timp de când a supărat pe cineva.

Declaraţie de dragoste

Mai mult, specialiştii serviciului "Dialog" fac şi treburi mai plăcute, cum ar fi, de exemplu, să transmită o declaraţie de dragoste sau să invite o persoană la o întâlnire în numele cuiva.

Totodată, cei interesaţi mai pot să transmită mesaje neobişnuite, să facă aluzii la ceva sau să invite pe cineva la o întâlnire, la un prânz de afaceri sau în vacanţă.

Acest serviciu se potriveşte celor care doresc să facă invitaţia într-un mod original sau nu au curajul să o facă singuri.

Pentru preţuri care pornesc de la 350 ruble (aproape 9 euro) specialiştii se angajează chiar să compună poezii şi melodii personalizate pentru anumite ocazii.

Alibi pentru soţii infideli

"Elaborarea şi asigurarea unui alibi pentru soţ (soţie), şef etc." reprezintă un alt serviciu oferit de angajaţii "Dialog". Preţul acestuia porneşte de la 500 ruble (12 euro).

Totodată, persoanele care nu au timp pot delega specialiştilor să ţină legătura cu părinţii acestora contra sumei de 300 ruble (7,4 euro)/oră sau să urmărească cu ce se ocupă copiii la şcoală, dar şi în drumul între casă şi şcoală, contra unei sume care pleacă de la 200 ruble (5 euro).