Evenimentul Zilei > Actualitate > Noul iPad se vinde ca pâinea caldă
Noul iPad se vinde ca pâinea caldă

Noul iPad se vinde ca pâinea caldă

Tableta de la Apple a fost lansată şi în România şi costă între 2.199 şi 3.600 de lei, în funcţie de capacitatea de stocare şi tipul de conectivitate.


Noul iPad a apărut, oficial, şi în magazinele din România.
Ieri, la doar câteva ore după lansare, o parte dintre retaileri au anunţat că au epuizat stocurile, iar tableta mai este disponibilă doar la comandă. Surse din piaţă spun că, în weekend-ul acesta, se vor vinde câteva mii de bucăţi.

Zeci de fani Apple au făcut rând chiar de la deschiderea magazinului iStyle Băneasa.

"Fără să stea prea mult pe gânduri, o doamnă hotărâtă a cumpărat 4 iPad-uri cu 4G şi capacitate maximă de stocare, de 64GB", ne-a spus un reprezentant al magazinului. Până la la prânz, stocul era aproape epuizat.

Cele mai semnificative schimbări

Reporterii EVZ au testat Noul iPad şi au notat primele impresii, detaliile care ies în evidenţă.

Display-ul. E cea mai importantă noutate pe care o aduce tableta Apple, lansată în urmă cu câteva săptămâni. Dacă pui un iPad2 şi Noul iPad unul lângă celălalt vei realiza imediat di­ferenţa. Pe noul model, imaginile sunt foarte clare şi nu se mai pot observa pixelii.

Ecranul e cu adevărat pentru cei care ţin la detaliu, la claritatea imaginilor.

Greutatea şi dimensiunea.
Dacă vei ţine în mână un iPad 2 şi apoi Noul iPad, nu vei sesiza vreo schimbare.

Însă am observat un mic incovenient. Am rulat o aplicaţie, în acelaşi timp, atât pe modelul 2 cât şi pe Noul iPad. În scurt timp, partea din spate a carcasei noii tablete Apple a început să emane o căldură destul de puternică. Potrivit specialiştilor, acest lucru este din cauza procesorului mai puternic. Acesta emană cu aproximativ 7 grade mai mult decât cel de pe versiunea 2.

<iframe width="629" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5vkiOkpMPwc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Citiți și:

  • Liste de așteptare de 2-3 săptămâni pentru noul iPad 3
  • Noul iPad, de două ori mai puternic
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: