UPDAE 20.50 Premierul a cerut noilor membri ai Cabinetului să se asigure că actele normative pe care le susţin în Guvern au toate avizele necesare şi i-a atenţionat că nu va accepta, decât în mod excepţional, o listă suplimentară.
Şi premierul Emil Boc a avut o solicitare similară la începutul mandatului, pentru ca ulterior agenda şedinţelor de guvern să fie regulat completată cu o listă în şedinţele de Guvern.
Premierul a mai propus miniştrilor ca şedinţele săptămânale de guvern să fie organizate marţi, şi nu miercuri ca până în prezent, astfel încât miniştrii să poată participa la lucrările Legislativului şi să aibă şi mai mult timp pentru a rezolva probleme în cursul săptămânii.
"Şedintele săptămânale ale Guvernului vor avea loc, de regulă, marţi, de la ora 9.30", se arată în comunicatul emis de biroul de presa al Guvernului.
La Palatul Victoria au ajuns, înaine de şedinţă pe rând, și ceilalți membri ai Cabinetului, dar şi fostul premier Emil Boc.
Mihai Răzvan Ungureanu anunțase anterior că intenţionează ca, în această seară, să reunească în şedinţă noul Guvern, pentru a discuta despre proiectele pentru perioada următoare.
Citiţi şi:

  • Noul Guvern a depus jurământul în faţa preşedintelui Traian Băsescu.