Evenimentul Zilei > Social > Noul Corsa, 9.200 de euro. VEZI ce alte oferte speciale are Opel (P)
Noul Corsa, 9.200 de euro. VEZI ce alte oferte speciale are Opel (P)

Noul Corsa, 9.200 de euro. VEZI ce alte oferte speciale are Opel (P)

Opel desfăşoara campania anuală la dealerii Opel din toată țara în perioada 24 - 25 aprilie.

Timp de 24 de ore,  clienții sunt așteptați de partenerii mărcii pentru a profita de cele mai bune pachet de oferte din an de la Opel, a anunţat compania.

 

Oferte speciale de preț se aplică în acest week-end pentru modele din toată gama Opel, de la noul Opel Corsa, până la consacratele Astra sau Meriva. Pe parcursul campaniei “Opel 24H”, noul Opel Corsa este diponibil în varianta de caroserie 5 uși la un preț de la 9.200 euro cu TVA în cadrul programului de casare, iar achiziția unui Corsa în perioada 24 – 25 aprilie va aduce primilor 40 de proprietari un card de combustibil în valoare de 100 de euro.

În același context, modelul Meriva, poate fi achiziționat de la prețuri pornind de 11.000 euro cu TVA. Un alt exemplu al ofertei speciale de preț este propunerea pentru Opel Astra, varianta Special Edition a modelului compact fiind disponibilă pentru 13.442 euro cu TVA, în programul de casare.

Acestea, dar și alte produse Opel, sunt disponibile în condițiile unor oferte financiare avantajoase, exclusiv pe parcursul “Opel 24H”: dobândă specială de 4% prin Impuls Leasing (în condițiile unui avans se minim 4%, valoare reziduală de maxim 20%, la finanțare în Euro pentru maxim 60 de luni).

SUV-urile din gama Opel, Mokka și Antara, sunt disponibile în continuare cu sistemul de tracțiune integrală cadou, ofertă căreia i se adaugă numeroasele avantaje ale programului din acest week-end. Tot acum, Opel Insignia poate fi achiziționat cu transmisie automată cadou sau motorizare diesel la prețul celei pe benzină – în cazul nivelului de echipare Cosmo, cel mai popular pe piața din România.

Alături de avantajele la prețul de achiziție, şi alte reduceri vin să susțină decizia de cumpărare în acest interval, unic în an la Opel. Oferta de -30% la cardul de asistență rutieră sau -20% la orice poliță CASCO propusă de Opel și Allianz asigură viitorii proprietari Opel că exploatarea mașinii lor va decurge fără stres. Actualii proprietari sunt și ei așteptați la atelierele de reparații pe 24 și 25 aprilie pentru a profita de oferta de -24% la prețul pieselor, manoperei, dar și accesoriilor originale Opel.

Mai multe detalii pe www.opel.ro