Evenimentul Zilei > Monden > Tumultoasa viață sentimentală a unei consiliere PNL. „A căzut în păcat”?
Tumultoasa viață sentimentală a unei consiliere PNL. „A căzut în păcat”?

Tumultoasa viață sentimentală a unei consiliere PNL. „A căzut în păcat”?

Delir total pe scena politică românească. Luciana Avram Ionescu, consilieră PNL, și-a anulat nunta cu iubitul pentru a se căsători cu tatăl acestuia.

Tânăra consilieră, în vârstă de 31 de ani, are o viața sentimentală tumultoasă, ca dovadă noile detalii care ies la iveală în cazul candidatei PNL la un post de consilier Local al orașului Craiova.

Luciana Avram Ionescu și-a cunoscut actualul soț, pe Gabriel Ionescu, atunci când se iubea cu fiul acestuia, Lucian, un tânăr mai aproape de vârsta ei. Dar relația lor avea să se termine brusc, chiar dacă erau logodiți.

Și pentru că, cel mai probabil, avea la acel moment aspirații mari în politică, Luciana ar fi decis să îl părăsească pe Lucian pentru tatăl lui, fără să îi pese de diferența de vârstă.

Consiliera PNL a fost iubita fiului actualului soț?

Surse au declarat pentru Cancan că cei doi nu ar fi vorbit deloc timp de doi ani. 2013 a fost însă anul împăcării, dar nu ar fi fost vorba despre o „pace normală”. În acel an, fiecare a participat, în calitate de concurent, la X Factor de la Antena 1. După ce și-au arătat calitățile artistice pe scena celebrei emisiuni, atât Lucian, fiul, cât și Gabriel, tatăl lui, au primit câte trei de DA din partea juriului. Delia, Cheloo și Dan Bittman i-au adus pe amândoi pe scenă și i-au convins să îngroape securea războiului.

Și-a înșelat soțul cu rivalul de la PSD?

Tot Cancan spune că prima infidelitate s-ar fi produs în luna ianuarie a acestui an, culmea, cu același membru PSD. Iată ce posta Gabriel Ionescu atunci. „O zi neagră și plină de suferință, viața mea s-a schimbat. Încă o dezamăgire provocată de omul căruia i-am dedicat din plin ultimii zece ani din viața mea, i-am dăruit o familie, pe care până la urmă a distrus-o.

Un om pe care l-am iubit, l-am crescut, l-am educat, l-am îngrijit, l-am hrănit și l-am îmbrăcat, un om pe care l-am slujit în adevăratul sens al cuvântului, apoi i-am vorbit despre credința în Dumnezeu și am condus-o către aceasta.

Consiliera PNL nu a rezistat ispitelor și idolilor și a căzut în păcat

O zi neagră și plină de suferință, viața mea s-a schimbat. Încă o dezamăgire provocată de omul căruia i-am dedicat din plin ultimii zece ani din viața mea, i-am dăruit o familie pe care până la urmă a distrus-o. Un om pe care l-am iubit, l-am crescut, l-am educat, l-am îngrijit, l-am hrănit și l-am îmbrăcat, un om pe care l-am slujit în adevăratul sens al cuvântului, apoi i-am vorbit despre credința în Dumnezeu și am condus-o către aceasta. Din păcate, nu a rezistat ispitelor și idolilor, și a căzut în păcatul adulterului și al preacurviei. Credința mea în Dumnezeu este mare și numai El va putea să îmi dea puterea să trec peste aceste clipe grele. Nu mă lamentez, și mâine este o zi”, a declarant Gabriel Ionescu, soțul consilierei PNL.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: