Nicoleta Luciu s-a internat în spital şi aşteaptă naşterea tripleţilor

Nicoleta Luciu s-a internat în spital şi aşteaptă naşterea tripleţilor

Vedeta TV Nicoleta Luciu s-a internat în spital, unde va fi monitorizată de medicii de specialitate. Însărcinată cu tripleţi, Nicoleta Luciu a precizat că aşteaptă ca cei trei bebeluşi să treacă de 32 de săptămâni şi să cântărească peste două kilograme pentru a-i aduce pe lume.

Nicoleta Luciu va naşte prin cezariană. Vedeta a vorbit aseară, prin telefon, cu moderatorul emisiunii "Happy Hour", Cătălin Măruţă, şi i-a destăinuit că a început deja să fie emoţionată. CITIŢI ŞI:

  • Nicoleta Luciu a negociat cu maternitatea pentru o naştere mai ieftină

<iframe width="560" height="349" frameborder="0" scrolling="no" src="http://happyhour.protv.ro/video/get-video/video_url_identifier/15766/video_player_div/videoPlayer/video_player/cme/player_dimension/600X338/video_embed/1/article_category_url_identifier/EMBED"></iframe><br><a title="Nicoleta Luciu s-a mutat la spital si asteapta sa vina barza" href="http://happyhour.protv.ro/video/nicoleta-luciu-s-a-mutat-la-spital-si-asteapta-sa-vina-barza.html">Nicoleta Luciu s-a mutat la spital si asteapta sa vina barza</a> pe <a title="happyhour.protv.ro" href="http://happyhour.protv.ro/">happyhour.protv.ro</a>

Ne puteți urmări și pe Google News