Evenimentul Zilei > Justitie > Ucigaşul studentei japoneze îşi muşca victimele, le viola şi le ştrangula
Ucigaşul studentei japoneze îşi muşca victimele, le viola şi le ştrangula

Ucigaşul studentei japoneze îşi muşca victimele, le viola şi le ştrangula

Vlad Nicolae este acuzat de două crime, patru violuri şi o tâlhărie. De fiecare dată suspectul acţiona cu violenţă şi îşi muşca victimele, pe care le viola şi le ştragula. Informaţiile apar în cererea procurorilor de prelungire a arestării.

După uciderea studentei japoneze, Masuno Yurika (20 de ani), tot în pădure, la o distanţă relativ mică de locul unde ucisese victima, Nicolae Vlad a deschis – prin forţare – geamantanul acesteia, acesta fiind găsit cu prilejul cercetării la faţa locului deschis şi prezentând urme de forţare. „Dintre bunurile pe care victima le-a avut asupra sa, inculpatul a luat un telefon mobil I-phone, o cameră foto Casio, un laptop Sony Vaio, precum şi banii pe care victima i-a avut asupra sa”, se arată în propunerea de prelungire a apărării. Toate bunurile au fost vândute prietenilor săi.
Masuno Yurika, muşcată de umăr
Potrivit unui raport de constatare tehnico-ştiinţifică criminalistică (genetică), din care rezultă faptul că s-a descoperit material genetic provenind de la Vlad Nicolae pe: hanoracul cu care a fost îmbrăcată victima, în urmele biologice (salivă) ridicate pe la nivelul umărului drept şi umărului stâng, zone la nivelul cărora victima a fost muşcată de către agresor şi o urmă biologică ridicată, cu prilejul autopsierii cadavrului, de pe mâna stângă, din zona încheieturii acesteia.
A deschis aragazul din bucătărie şi a scos ştecherul din priză
În cazul uciderii Tudorei S. (74 de ani), peste care Nicoloae Vlad a intrat în garsoniera din Baloteşti şi a ucis-o, criminaliştii au descoperit că acesta a încercat să-şi şteargă urmele. Totul s-a întâmplat în noaptea de 05/06 august. „După uciderea victimei, inculpatul a dezbrăcat-o de aceasta de cămaşa de noapte şi de chiloţi, obiecte de vestimentaţie pe care le-a introdus într-o găleată aflată în baia locuinţei (unde au fost găsite cu prilejul cercetării la faţa locului). Acţionând cu intenţia de a simula un accident casnic şi de şterge astfel urmele care puteau duce la concluzia că victima fusese ucisă şi la identificare sa ca autor al faptelor, Nicolae Vlad a deschis gazul de la aragazul din bucătărie, totodată scoţând din priză ştecherul detectorului de gaze”, se arată în cererea procurorilor de prelungire a arestării.
Spargere pregătită minuţios, a oprit curentul electric
În cazul violării şi tâlhăriei Lenuţei N. (77 de ani) din Baloteşti, procurorii au arătat că Nicolae Vlad, după ce a pătruns în locuinţă, în noaptea de 25/26 februarie 2011, şi înainte de a ataca victima, a oprit curentul electric, scoţând siguranţele de la tabloul electric. Totodată, înaintea de a părăsi locuinţa agresorul a legat-o pe victimă de mâini şi de picioare, lipsind-o de libertate. El a violat-o pe bătrână şi i-a furat banii şi un telefon mobil.
Bătrână lovită peste faţă
Nicolae Vlad a intrat în locuinţa Marcelei M (64 de ani) din Baloteşti şi a a lovit-o, la 29 aprilie, cu pumnii de mai multe ori, la nivelul feţei. Vecinii femeii au auzit scandal şi au intervenit. Tânărula reuşit să fugă cu un telefon mobil.
Septuangenara era imobilizată la pat
În cazul femeii Stoica P. (75 de ani), care a fost violată de mai multe ori, în perioada mai – august 2010. Procurorii au observat că biaţa femeie era imobilizată la pat, care locuia singură într-o casă aflată într-o starea avansată de degradar. De altfel,de ruşine, femeia nu a depus plângere niciodată. Maria S. (84 de ani) stătea singură într-o locuinţă din Sectorul 1. Nicolae Vlad a forţat uşa, 24 februarie, şi a intrat peste femeie pe care a lovit-o dur. El a deposedat-o de mai multe bunuri (bani şi bijuterii) şi a întreţinut acte sexuale cu aceasta, prin constrângere.
A murit la o lună după viol
Ana A. (85 de ani) a fost violată, în noaptea de 1 martie, şi tâlhărită de bijuterii şi bani. a deposedat-o de mai multe bunuri (bani şi bijuterii) şi a întreţinut acte sexuale cu aceasta, prin constrângere. După agresiune victima a rămas spitalizată până la data de 14 aprilie 2012, când a decedat; eventuala legătură de cauzalitate între deces şi agresiunea din data de 01 martie 2012 urmează a fi lămurită prin expertiza medico-legală dispusă în cauză.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: