De asemenea, ea a declarat că era în împreună cu o colegă de serviciu de la Arad, dar şi cu fratele ei, Dan Dincă.

„Au venit două doamne la fermă noastră. Ştiu sigur că nu era dimineaţa la prima oră pentru că noi nu venim atât de devreme. Era în jur de ora 10.00. Au spus că vor să cumpere 5.000 de puieţi de nuc, că vor să facă o plantaţie la Arad pe fonduri europene. Le-am spus că n-am pe stoc atâţia puieţi, mi-au zis să fac un inventar, că le plac, că sunt de calitate şi cumpără tot. A rămas că ne auzim la telefon, dar n-au mai dat niciun semn de viaţă. După aceea, când a izbucnit scandalul, am văzut-o pe fiica lui Dincă la televizor şi am recunoscut-o”, a declarat George Iancu, patronul fermei din Dăbuleni.

În acest moment, ancheta este în plină desfăşurare, criminalul fiind la IGPR unde continuă procedura de evaluare a comportamentului acestuia.

Ulterior, în cazul în care Dincă nu se va opune, el va fi supus și testului poligraf.

Potrivit unor informaţii apărute în spaţiul public, în tinereţe Gheorghe Dincă ar fi fost turnător la Miliţie şi Securitate.

Un fost coleg al lui Gheorghe Dincă a declarat, sub protecția anonimatului, că bărbatul de 66 de ani îi turna pe doctori dacă primeau cafea sau Kent de la pacienți, potrivit cancan.ro

Te-ar putea interesa și: