NEBUNIE CURATĂ. Cu motocicleta pe muchia muntelui. O mișcare greșită e fatală| VIDEO

NEBUNIE CURATĂ. Cu motocicleta pe muchia muntelui. O mișcare greșită e fatală| VIDEO

Un tânăr s-a filmat în timp ce conducea motocicleta pe munte. Imaginile arată cât de mare a fost nebunia acestuia și faptul că dacă ar fi scăpat contolul ghidonului pentru o secundă, risca să se prăbușească de pe munte.

Videoclipul, care arată nebunia unui motociclist, a fost făcut la sfârșitul anului trecut. Tânărul și-a montat o cameră de luat vederi în dreptul capului și și-a filmat isprava. Mai întâi coboară o zonă ușor abruptă, apoi intră pe o porțiune de zăpadă. Și pe stânga, dar și pe dreapta erau pante abrupte, iar o mișcare necontrolată i-ar fi fost fatală. Curajul a fost și mai mare datorită faptului că pe drumul său era zăpadă și ar fi putut aluneca în orice clipă.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/eE8o4sVLRBc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

O altă nebunie a fost surprinsă de doi tineri care circulau pe o autostradă din Statele Unite. Aceștia au văzut cum un șofer mergea prin zăpadă, printre cele două sensuri de mers ale autostrăzii.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/cahJxE53E0A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>