Evenimentul Zilei > Actualitate > Naționala României, o mare ENIGMĂ pentru adversari: „Nu știu foarte multe detalii despre adversari”
Naționala României, o mare ENIGMĂ pentru adversari: „Nu știu foarte multe detalii despre adversari”

Naționala României, o mare ENIGMĂ pentru adversari: „Nu știu foarte multe detalii despre adversari”

Janne Andersson, selecționerul naționalei Suediei, a spus că nu cunoaște foarte multe amănunte despre reprezentativa României, pe care nordicii o vor înfrunta, marți, la Craiova.

Suedia va evolua împotriva României, într-un test de verificare ce se va desfășura, marți, la Craiova, de la ora 21.30. Înaintea meciului, Janne Andersson, selecționerul echipei oaspete a recunoscut că nu cunoaște prea multe amănunte despre adversar, dar știe că formația lui Cosmin Contra este una ateltică.

„Echipa României e o echipă relativ nouă, nu știu foarte multe detalii despre jucători. Știu că e o formație atletică, cu un joc solid. Va fi foarte interesant pentru noi. Au fost goluri foarte frumoase cu Israel, am scos câteva faze din acest joc, și din meciul vostru cu Danemarca. Le vom pune aceste faze jucătorilor la ședina tehnică", a spus suedezul. Andersson s-a plâns pentru că formația sa nu s-a putut antrena pe terenul pe care se va juca meciul. „Este al 21-lea meci pentru mine la echipa națională și niciodată nu mi s-a întâmplat să ne antrenăm pe un alt teren decât pe cel pe care vom juca. Dar terenul pe care ne-am antrenat a fost bun, am înțeles că gazonul pe care vom juca nu este în condiții extraordinare, dar vom vedea la ora jocului.”