De aproape o săptămână, Mircea Badea a intrat în colimatoriul motocicliştilor, după ce, în direct la TV, l-a ameninţat cu bătaia pe unul dintre ei, a înjurat şi a arătat semne obscene. Moderatorul TV a scos într-una dintre ediţii chiar şi o bâtă de bassebal de sub pupitru şi a promis că va face legea.

Oamenii s-au înfuriat, iar vineri mai mulţi motociclişti au fost prezenţi chiar la sediul Antenelor, unde Badea îşi face emisiune din stradă. Unul dintre motocilişti l-a provocat pe Mircea Badea la bătaie, însăa cesta a eschivat.

După lungi tratative, moderatorul tv a anunţat pe Facebook că nu-i este frică de motociclistul care din întâmplare e şi luptător K1.

Narcisa Iorga este de părere că Mircea Badea întrece măsura şi că nu ar trebui să promoveze un astfel de comportament.

"Nu, nu e ok, domnule Mircea Badea!

Citesc pe Reporter Virtual că Mircea Badea se va întâlni în ring cu motociclistul care l-a provocat. ”E ok?”, întreabă vedeta. Nu, nu e ok, domnule Mircea Badea! Să vă explic de ce, chiar dacă veți spune că nu e treaba mea să mă amestec.

Dumneavoastră ați venit la CNA să cereți pentru Antena 3 prelungirea licenței cu încă nouă ani. Se întâmpla acum trei luni. Au fost două voturi împotrivă din 11. Unul dintre cele două voturi împotrivă a fost al meu. Nicio surpriză, nu-i așa? Unii membri CNA v-au zâmbit, alții v-au lăudat. Cu toate acestea, nu cred că cei nouă, care au votat în favoarea prelungirii licenței, au făcut-o pentru ca Antena 3 să devină o platformă de injurii, semne obscene și amenințări adresate unor persoane de către dumneavoastră direct, nemijlocit, într-un spațiu deschis și public. Domnule Mircea Badea, nu e ok. Pentru astfel de gesturi și amenințări, inclusiv cu o armă albă, o persoană oarecare poate fi reținută, chiar dacă există un singur martor. Dumneavoastră le-ați făcut într-o emisiune de televiziune. Aceste gesturi și amenințări nu sunt un pamflet!

La CNA, ați fost însoțit de multe vedete ale Antenei 3. Vor fi prezente și pe marginea ringului, să vă facă galerie atunci când vă veți întâlni cu motociclistul? Adrian Ursu, de exemplu. Poate transmiteți și în direct evenimentul. Ediție specială, audiență maximă. Dumneavoastră sunteți realizator de televiziune și din această postură ați adresat amenințări unei persoane, ați ridicat o bâtă din iarbă și v-ați îndreptat către șosea, ați arătat semne obscene ”de la măsuță” și de pe trotuar. Vedeți de ce nu e ok, domnule Mircea Badea? Nu pentru asta eliberează CNA licențe audiovizuale. Ele sunt niște documente ale statului român fără de care dumneavoastră nu puteți să faceți televiziune. Argumentul cu investiția privată nu ține. Nici cel cu telecomanda care te ajută să schimbi canalul. Aveți niște obligații atunci când primiți licență de la CNA, iar printre ele nu se regăsește bătaia în ring a unui realizator tv cu un om de pe stradă, care a fost mai întâi amenințat. Dacă vă place să injurați, să amenințați și să vă bateți, puteți s-o faceți în viața privată, nu în spectrul pentru care statul român v-a dat un certificat. Dacă CNA nu reacționează, nu înseamnă că ”e ok”. Luați acest mesaj al meu ca pe un apel, domnule Mircea Badea, pe care vi-l fac, în ciuda injuriilor și amenințărilor dumneavoastră a căror țintă eu însămi am fost. Sunteți un realizator de televiziune și din acest motiv sunteți un model pentru mulți adolescenți și tineri, care s-ar putea să vă imite. Nu e ok! Vă rog să vă opriți!", a scris Narcisa Iorga pe contul său de Facebook.