NANE: Contemplare

NANE: Contemplare

"Mulţi oameni se plâng că au probleme de somn, că trăiesc sentimente neobişnuite de disperare, agitaţie sau oboseală extremă apărute brusc."

Ei mai constată şi o creştere a gândurilor iraţionale şi a stărilor emoţionale schimbătoare. Unele dintre aceste simptome caracterizează, în acelaşi timp, depresia clinică, situaţie în care e nevoie de ajutor medical, dar dacă aceste stări ale corpului şi minţii nu sunt constante, ci par a veni şi pleca după scurt timp, e posibil să se datoreze efectelor energetice ale transformărilor care au loc în această perioadă pe Pământ.

Ce e de făcut pentru a înainta cu folos şi cu împăcare? Cum îţi poţi smulge atenţia de la banalităţile peste care traversăm zilnic în viteză? Cu toţii avem nevoie de spaţiul nostru, de timp, de intimitate pentru a ne reface, pentru a lăsa corpul şi mintea să ţină pasul cu ritmul de evoluţie a conştiinţei. Nu e nevoie de meditaţii de ore în şir zilnic, ci de un timp personal într-un spaţiu care să fie doar al tău. În marea de griji şi îndatoriri pe care le duci în spate zi de zi e necesar să găseşti măcar câteva minute pentru tine, în care să poţi reface legătura sacră cu sufletul.

Vei descoperi că astfel energia ta se menţine la un nivel mai înalt şi-ţi oferă o mai mare putere. Ia-ţi o pauză şi mergi în natură. Opreşte aerul condiţionat şi deschide ferestrele. Cufundă-ţi atenţia în sunetele şi parfumurile peisajelor pe care ţi le oferă pădurea. Fă o plimbare lungă, lipeşte-ţi spinarea de iarbă, îmbrăţişează un copac. Ia-ţi prietenii, faceţi un foc de tabără şi priviţi stelele. Dormiţi lângă ape, treziţi-vă între culori, petreceţi ore în poieni însorite sau lângă mare, urcaţi pe munţi şi savuraţi din plin senzaţiile. Meritaţi.

Ne puteți urmări și pe Google News