Evenimentul Zilei > Social > Mutare ciudată pe piața media. O vedetă TVR dă televiziunea pe online
Mutare ciudată pe piața media. O vedetă TVR dă televiziunea pe online

Mutare ciudată pe piața media. O vedetă TVR dă televiziunea pe online

Cunoscuta jurnalistă, Emma Zeicescu, revine în actualitate. După despărțirea, în ianuarie, de TVR unde a  prezentat emisiunea „Ca-n viață”, ea nu a stat mult pe gânduri și s-a lansat într-o nouă provocare. Acum, a făcut pasul spre online. 

Astfel, din 10 februarie, începând cu ora 11.30, Emma Zeicescu va prezenta pe Gândul.ro realitățile necosmetizate ale fiecărei zile.

„Este o bucurie pentru mine că am ocazia să fac parte din acest proiect, de la începuturile lui. Sunt foarte mândră de tot ce am construit, într-un timp foarte scurt, împreună cu Adrian Artene – Director Editorial și Bebe Nicola- Producător General. Suntem cea mai proaspătă echipă din online. Colegii din echipă au fost aleși cu mare atenție, dintr-o piață aflată parcă într-un vortex al schimbărilor. Viitorul este…ONLINE! Vom lansa un produs dinamic, profesionist, orientat către actualitate.

Vom pune accentul pe subiectele care nasc emoție în societate, pe evenimentele care pot fi anticipate, dar și pe expertiza invitaților. România nu ne lasă să ne plictisim, așa că măcar să înțelegem împreună de unde încep și unde se termină realitățile zilnice.

Ce aducem nou? O abordare echilibrată a informațiilor și un dialog onest! Suntem foarte fericiți și că beneficiem de un studio nou-nouț, cu tehnică de ultimă generație. În fiecare zi îți trimit gânduri bune, așa că te aștept la Gândul LIVE, de luni până vineri, de la 11.30!”, a declarat pentru EVZ, Emma Zeicescu.

Indrăgita realizatoare are o experiență de aproape 20 de ani în media TV. De-a lungul timpului ea a lucrat la TVR1, Digi24 și Realitatea TV.