Evenimentul Zilei > Actualitate > Mureşan: „Cârţu va sta pe bancă în Ghencea”
Mureşan: „Cârţu va sta pe bancă în Ghencea”

Mureşan: „Cârţu va sta pe bancă în Ghencea”

Iuliu Mureşan, preşedintele echipei de fotbal CFR Cluj, a spus azi, la sosirea de la Basel, că antrenorul Sorin Cârţu va rămâne în continuare pe banca tehnică a grupării din Gruia, în ciuda celor petrecute în Elveţia.

Iuliu Mureşan l-a reconfirmat astăzi pe Sorin Cârţu în funcţia de antrenor principal al echipei CFR Cluj.
Mureşan s-a plâns totuşi de jocul slab al echipei şi a mărturisit că dezaprobă gestul făcut de Cârţu în timpul meciului cu FC Basel, de aseară, din Liga Campionilor, dar a ţinut să precizeze că tehnicianul va sta pe banca ardelenilor duminică seară în Ghencea.
"Nu este permis un asemenea gest"
"Echipa a jucat slab, poate cel mai slab de când sînt eu la CFR şi este normal să luăm măsuri. E inadmisibil să nu reuşim să trimitem niciun şut pe poartă.
Sorin Cârţu va conduce echipa în meciul cu Steaua. Arpad Paszkany a spus de mai multe ori că nu vorbim de schimbarea antrenorului.
Nu este permis un asemenea gest. Dacă UEFA va decide să ne amendeze, CFR va plăti amenda, dar Sorin Cîrţu va răspunde în consecinţă. Nu se poate altfel", a spus Mureşan.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.