Evenimentul Zilei > Actualitate > MOTOCICLIȘTII îi pregătesc o nouă supriză lui Mircea Badea. În 2009, Badea despre motocicliști: Îi URĂSC ÎNGROZITOR
MOTOCICLIȘTII îi pregătesc o nouă supriză lui Mircea Badea. În 2009, Badea despre motocicliști: Îi URĂSC ÎNGROZITOR

MOTOCICLIȘTII îi pregătesc o nouă supriză lui Mircea Badea. În 2009, Badea despre motocicliști: Îi URĂSC ÎNGROZITOR

Motocicliștii plănuiesc o nouă supriză pentru Mircea Badea în această seară: îi vor boicota emisiunea cu un joc de lumini și lasere. Aseară, Mircea Badea a reacţionat extrem de violent, după ce amatorii de motoare și-au turat bolizii parcursul emisiunii, care are loc în aer liber, lângă studiourile Antena 3. De altfel, aversiunea lui Mircea Badea pentru motocicliști era în floare încă din 2009, el calificându-i, într-una din emisiuni, pe lângă deja clasica formulă de "donatori de organe", drept "câcați", indivizi cu "IQ redus", "puști cretini".

VEZI VIDEO AICI 

El povestește că vreo "cinci câcați de ăștia" i-au tăiat calea pe Bulevardul Magheru și se lansează într-o almplă alocuțiune despe motivele care îl fac să îi urască îngrozitor pe acești  "puști, cretini, donatori de organe". După logica lui Mircea Badea el este cumva obligat să îi omoare pe motocicliștii care circulă cu viteză, iar acest lucru reprezintă un mare prejudiciu pentru el, nu din punct de vedere legal, ci pentru că ar trebui să trăiască cu ideea că a omorât pe cineva, că intră în ei cu mașina sau se lovesc ei de mașina lui.  trebuit să omoare pe cine.

Pe forumurile de motociclism de pe internet participanţii au fost chemaţi noaptea trecută pentru a-şi tura motoarele în faţa studiourilor Antena 3, de pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 25-27, în timpul emisiunii lui Mircea Badea, “În gura presei”. De asemenea, a fost creată şi o pagină de Facebook în acest scop, “Claxonaţi-l pe Mircea Badea”.

Pentru modul în care îi amenință și limbajul violent, motocicliștii au lansat o petiție și se cer CNA-ului să ia măsuri, pentru că o astfel de atitudine este inacceptabilă pe un post de televiziune. 

Motocicliștii s-au organizat și au luat atitudine, miercuri seară, față de comentariile și amenințările făcute în direct, în timpul emisiunii, de către Mircea Badea la adresă unui motociclist care își ambalase motorul când a trecut prin dreptul platoului improvizat în aer liber. Mircea Badea nu s-a rezumat doar la comentarii, ci a luat o bată și a plecat din platou, spunâd că vrea să-i administreze "o €œcorecție" motociclistului. Din fericire, nu a avut loc nici o confruntare violentă, iar miercuri seară, un grup de motocicliști s-au organizat, ambalandu-și motoarele în toiul emisiunii "În gura presei”.
  

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: