VEZI VIDEO AICI 

El povestește că vreo "cinci câcați de ăștia" i-au tăiat calea pe Bulevardul Magheru și se lansează într-o almplă alocuțiune despe motivele care îl fac să îi urască îngrozitor pe acești  "puști, cretini, donatori de organe". După logica lui Mircea Badea el este cumva obligat să îi omoare pe motocicliștii care circulă cu viteză, iar acest lucru reprezintă un mare prejudiciu pentru el, nu din punct de vedere legal, ci pentru că ar trebui să trăiască cu ideea că a omorât pe cineva, că intră în ei cu mașina sau se lovesc ei de mașina lui.  trebuit să omoare pe cine.

Pe forumurile de motociclism de pe internet participanţii au fost chemaţi noaptea trecută pentru a-şi tura motoarele în faţa studiourilor Antena 3, de pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 25-27, în timpul emisiunii lui Mircea Badea, “În gura presei”. De asemenea, a fost creată şi o pagină de Facebook în acest scop, “Claxonaţi-l pe Mircea Badea”.

Pentru modul în care îi amenință și limbajul violent, motocicliștii au lansat o petiție și se cer CNA-ului să ia măsuri, pentru că o astfel de atitudine este inacceptabilă pe un post de televiziune. 

Motocicliștii s-au organizat și au luat atitudine, miercuri seară, față de comentariile și amenințările făcute în direct, în timpul emisiunii, de către Mircea Badea la adresă unui motociclist care își ambalase motorul când a trecut prin dreptul platoului improvizat în aer liber. Mircea Badea nu s-a rezumat doar la comentarii, ci a luat o bată și a plecat din platou, spunâd că vrea să-i administreze "o €œcorecție" motociclistului. Din fericire, nu a avut loc nici o confruntare violentă, iar miercuri seară, un grup de motocicliști s-au organizat, ambalandu-și motoarele în toiul emisiunii "În gura presei”.