Motivarea liderului PC Brăila pentru propunerea lui Teodor Căpriţă la postul de prefect: "Îmi e prieten, maică-să mi-a fost profesoară"

Motivarea liderului PC Brăila pentru propunerea lui Teodor Căpriţă la postul de prefect: "Îmi e prieten, maică-să mi-a fost profesoară"

Liderul PC Brăila, Mihai Dănuț, i-a trimis președintelui partidului, Daniel Constantin, o listă cu propuneri pentru funcţia prefect în judeţul Brăila. Liderul conservatorilor din județ îl consideră pe Teodor Căpriță o alegere viabilă.

Liderul PC Brăila îl susține pe Căpriță pentru funcția de prefect al județului pentru că, spune el, îi este prieten, iar mama lui i-a fost profesoară, scrie cotidianul local Actual din Brăila. "Teodor Căpriţă este, într-adevăr, una dintre variantele mele, îmi este prieten, maică-să mi-a fost profesoară. A fost prefect al Brăilei, a fost secretar general al Prefecturii, nu mai este în politică de ani de zile. Şi are un vagon de studii băiatul ăla", a declarat Mihai Dănuț. Totodată, Dănuţ a precizat că Daniel Constantin îşi doreşte "o întinerire a personalului administrativ, cât şi o echipa formată din oameni responsabili, cu putere de muncă şi care nu au făcut dovadă de oportunism în carieră lor profesională." Fostul prefect al județului Brăila, Gheorghi Obreja, a demisionat la sfârștiul lunii ianuarie, după ce autorităţile centrale s-au declarat nemulţumite de modul în care a acţionat în perioada codului roşu de viscol. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Traian Băsescu: Sinceritatea costă, poporului român nu îi place să îi spui lucruri pe care nu vrea să le audă
  • Adrian Halpert: Antena 3 și-a cumpărat premiile internaționale
  • Ponta: Dacă liberalii ne dau ministerul de Interne, acceptăm cu plăcere. VEZI ce a zis Antonescu

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Cele mai tari IMAGINI de la 2014 Sony World Photography. Selecția s-a făcut din peste 130.000 de fotografii
  • Dans popular ROMÂNESC, executat de doi patinatori americani | VIDEO
  • Se simte bine în corpul ei ŞI O ARATĂ. Câţi ani crezi că are ACEASTĂ FEMEIE? / GALERIE FOTO

Ne puteți urmări și pe Google News