Morandi, câştigătoare la MTV Europe Music Awards

Morandi, câştigătoare la MTV Europe Music Awards

Trupa Morandi a fost desemnată Best Romanian Act în cadrul celei de-a 15-a ediţie a MTV Europe Music Awards, care a avut loc azi-noapte, în Liverpool, informează AFP.

Cântăreaţa americană Britney Spears a câştigat premiile MTV Europe Music pentru Cea mai bună interpretare şi Cel mai bun album ("Blackout").

Printre ceilalţi câştigători s-a numărat şi trupa rock americană 30 Seconds To Mars, care a câştigat premiile pentru Cea mai bună trupă  rock şi Cel mai bun videoclip. Trupa Tokio Hotel a câştigat premiul pentru Cel mai bun concert, în timp ce Pink primit premiul pentru Cel mai bun cântec,  pentru piesa "So What".

Cântăreaţa Katy Perry, care a fost  şi gazda evenimentului, a fost desemnată Revelaţia anului, rapper-ul Kayne West a primit premiul de Artistul hip hop al anului, iar turcul Emre Aydin a fost recompensat cu premiul pentru Cel mai bun cântec european.

Ne puteți urmări și pe Google News

Beyonce, Kayne West, Katy Perry şi britanica Estelle au cântat în faţa publicului format din peste 10.000 de persoane.

"Nemuritorul" Paul McCartney

Fostul membru al trupei Beatles a fost premiat pentru întreaga carieră. Premiul Ultimate Legend Award a  fost special creat pentru el. Bono, vocalistul trupei irlandeze U2 l-a comparat pe artist cu un  papă, numindu-l totodată "nemuritor".

"În urmă cu mulţi ani, eram doar patru tineri băieţi născuţi şi crescuţi aici, în Liverpool, dar iată că ne-am descurcat destul de bine", a afirmat McCartney, care a adus un omagiu colegilor săi de trupă.

Morandi- Save me

Paul McCartney - A Day In The Life