Monica Macovei: "Dacă vrei să ţii partidul încremenit, te enervează bloggerii"

Monica Macovei: "Dacă vrei să ţii partidul încremenit, te enervează bloggerii"

Justificarea lui Vasile Blaga pentru o eventuală candidatură la şefia PDL, criticile "blogeriştilor", a stârnit riposta bloggerilor din partid.

Eurodeputatul Monica Macovei a declarat ieri, pentru EVZ, că, în opinia sa, "fără «tensiuni» şi bătălii nu există progres. Depinde ce vrei şi pe cine reprezinţi". "Dacă vrei să menţii partidul încremenit, atunci te enervează bloggerii", a adăugat ea. Mai mult, Macovei a lansat, la rândul său, o critică voalată la adresa lui Blaga, unul dintre cei mai agreaţi lideri ai PDL în rândurile opoziţiei.

"Cred că ar trebui să fie o îngrijorare pentru partid laudele aduse de PSD-işti şi alţii asemenea unor lideri PDL", a adăugat eurodeputatul.

Turcan: "Domnul Blaga să spună şi care e viziunea sa pentru partid"

Ne puteți urmări și pe Google News

Un alt blogger al partidului, vicepreşedintele Raluca Turcan, spune că nu se simte în vizor, dar îi sugerează lui Blaga să-şi pună şi proiectele pe masă odată cu declaraţiile despre candidatură.

"Corect ar fi ca discuţiile să se poarte în jurul proiectelor pe care fiecare vrea să le promoveze. Domnul Blaga ar trebui să ne spună şi de ce doreşte să facă lucrul acesta şi care este viziunea sa pentru partid. Pe mine mă interesează care sunt proiectele de revitalizare a partidului şi abia după aceea mă voi uita la oamenii care se aliniază în spatele acestora", a spus Raluca Turcan.

Cât despre avertismentul lui Blaga la adresa bloggerilor, ea nu crede că aceştia se simt "descurajaţi". "Sunt critici pe care domnul Blaga le-a mai făcut. Eu voi susţine întotdeauna exprimarea liberă, dar nu cred că trebuie ignorată nici comunicarea în partid", a adăugat deputatul PDL.