MONICA CISMARU: Atenţie la Oana Zăvoranu!

MONICA CISMARU: Atenţie la Oana Zăvoranu!

„Ia-i Oanei inamicii, mama şi rivalele, şi-o să moară de plictiseală.”

Dacă s-ar inventa nişte semne de circulaţie pentru vedete, primul dintre acestea ar trebui să sune precum titlul. Gu - raliva vedetă Oana Ză vo ranu a ajuns să fie spai ma suratelor ce lebre, care cu greu scapă netaxate de „diavoliţă”. Cu o emisiune precum îi este caracterul, plină de subiecte scandaloase, Oana Zăvoranu se simte ca peştele în apă. Ia-i Oanei inamicii, mama şi rivalele, şi-o să moară de plictiseală. Când nu are un conflict, îl provoacă. Gureşa vedetă are atâta energie de risipit în certuri, încât aproape că nu mai are ţinte pe care s-o consume.   Ultima victimă, Moni Columbeanu. Motivul sfadei, arhicunoscut. Oana s-a ţinut de cuvânt când, pentru noua emisiune, a promis sex, scandal şi divertisment. A adus la pachet, de-acasă, vulgaritatea şi agresivitatea şi le-a transformat în virtuţi de televiziune. Dacă până mai ieri găseai dintr-un foc destui detractori de-ai junei Moni, după cearta pe care a avut-o cu vedeta de la Kanal D, a devenit chiar simpatică. Chiar dacă stilul ei de harţă este naiv şi deloc colo rat precum al gazdei, a punctat bine atunci când i-a întors graţios spatele, nu c-ar fi avut de ales, de fapt...

Problema e că, decât să te cerţi cu Oana Zăvoranu, mai bine intri direct într-o groapă cu lei. Ştiţi cum se zice: dacă te bagi în troacă, te mănâncă porcii. Dar, cum orice naş îşi are naşul, nu este exclus ca, la un moment dat, să iasă de undeva şi persoana care să-i ţină piept certăreţei de profesie. Drumul a fost deschis.

Dintre atâtea „vedete” care se perindă pe la toate emisiunile croite după chipul şi asemănarea lor, chiar nu-i niciuna în stare să-i întoarcă „favoarea” Oanei? S-o vedem o dată pe nevasta lui Pepe învinsă cu propriile-i arme. Până atunci, toate victimele care pleacă îngrozite din emisiune, făcându- şi semnul crucii cu vârful limbii pe cerul gurii, îşi merită soarta. Atâta disperare de a apărea cu orice preţ la televizor se plăteşte. Scump, câteodată. Cu toate că, mai nou, a te face de râs în direct este un pas important în evoluţia de VIP pricăjit.   Moderatorul îşi freacă mulţumit palmele că a mai făcut de-un rating bun şi toată lumea este mulţumită. Este o situaţie win-win, cum spune americanul.

Ne puteți urmări și pe Google News