Mondeni la Globurile de Aur

Mondeni la Globurile de Aur

Stele pe covorul rosu.

S-au impartit Globurile de Aur, prilej de comentarii si in presa mondena internationala, care s-a grabit sa critice tinutele neinspirate ale unor actrite precum Cameron Diaz sau Nicolette Sheridan, sa laude cuplul "Bradgelina" (e clar ca le place!), sa aprecieze "cele mai tari petreceri de la Hollywood", printre care InStyle sau HBO, sau sa observe ca actrita Sharon Stone a petrecut prea mult timp alaturi de magnatul Rupert Murdoch, directorul News Corporation.

Si in acest an, starurile au dat curs invitatiilor la petrecerile extravagante, organizate de reviste de prestigiu in colaborare cu cele mai cunoscute case de productie de la Hollywood. Supranumit de revista "People" "omul orei", Sascha Baron Cohen a ales petrecerea Paramount, probabil pentru ca tot acolo si-a facut aparitia regizorul Steven Spielberg, cu care "Borat" s-a intretinut pentru zece minute pretioase (timp in care cei doi au fost tinta preferata a fotografilor).

Cu un "Glob" pentru "cel mai bun actor de comedie" in buzunar, este de inteles de ce actorul britanic a avut chef de glume, multumind "din suflet" fiecarui american care nu l-a dat, deocamdata, in judecata.

Ne puteți urmări și pe Google News

Timberlake, marul discordiei

Cameron Diaz si Justin Timberlake par sa se simta foarte bine, chiar daca acum o saptamana isi anuntasera oficial despartirea. Insa la petrecerea InStyle Warner Bros., Cameron l-a avut ca partener de soapte la ureche pe fostul coleg de platou, Leonardo DiCaprio (nominalizat la categoria Cel mai bun actor intr-o drama, dar plecat de la gala fara niciun Glob).

Justin a fost la aceeasi petrecere ca si fost sa iubita si a fost preferatul doamnelor. Sheryl Crow nu s-a sfiit sa-l sarute pe obraz, iar Eva Longoria, logodita cu baschetbalistul Tony Parker, i-a acordat toata atentia.

Fosta iubita a lui Jude Law a ales petrecerea semnata Weinstein Co. unde, pentru cateva minute, s-a transformat in fotograf, iar dupa aceea s-a indreptat spre petrecerea organizata de Prince, unde s-a intretinut cu acelasi Leonardo DiCaprio. Tot la petrecerea Weinstein Co. au venit si Sharon Stone insotita de magnatul media Rupert Murdoch.

Ca in fiecare an, revistele se intrec in a realiza topuri cu cele mai incantatoare prezente de pe covorul rosu, dar sunt amintite si cel mai prost imbracate vedete. Revista "People" a aplaudat cateva aparitii ale starurilor la festivitatea de decernare a premiilor.

Creatii si creatori

Printre cele mai impresionante aparitii s-au numarat Kate Winslet (imbracata in Azzaro), Penelope Cruz (Chanel), Jennifer Lopez (Marchesa), Eva Longoria (Ungaro), Drew Barrymore (John Galliano), Cate Blanchette (Alexander McQueen), iar printre cel mai prost inspirate in alegerea tinutei pentru Gala au fost: Beyonce (intr-o rochie catalogata prea sexy si prea stralucitoare), Nicolette Sheridan, Cameron Diaz (Valentino) si Jennifer Love Hewitt.

"Bradgelina"

Brad Pitt si Angelina Jolie nu au fost foarte volubili, preferand sa se retraga la doar 20 de minute dupa ce transmisiunea premiilor a luat sfarsit.

Cei doi au fost admirati pentru tinute: ea a ales o rochie gri carbune semnata St. John, care a lasat la vedere nenumaratele tatuaje de pe bratele si spatele actritei, in timp ce Brad a ales un smoching clasic.

Actorul a plecat fericit acasa, deoarece filmul "Babel", in care detine un rol principal, a castigat un "glob" pentru cel mai bun film.

Regizorul mexican Alejandro Gonzalez Inarritu, cel care a ridicat premiul pentru filmul "Babel", a tinut sa-i precizeze lui Arnold Schwarzenegger, guvernatorul Californiei, ca are toate actele in regula, starnind astfel rasete in sala.