Monaco ridică ştacheta la milionari

Monaco ridică ştacheta la milionari

Autorităţile din Monaco vor să sporească afluxul de milionari străini, a căror prezenţă este, de altfel, o imagine banală în principatul de pe malurile Mediteranei, prin ceea ce ar putea deveni cea mai exclusivistă iniţiativă turistică creată vreodată, scrie publicaţia britanică „The Times”.

Pachetul de vacanţă nu este însă accesibil oricărui muritor, singura condiţie care trebuie îndeplinită fiind aceea de a deţine o avere de cel puţin 30 de milioane de dolari, reşedinţa neintrând în respectivele calcule. Proiectul îndrăzneţ, avansat de guvernul Prinţului Albert, are toate şansele să atragă în Monaco o bună parte dintre cei aproape 95.000 de vacanţieri de elită existenţi la nivel mondial.

Transportul cu elicopterul de pe principalele artere comerciale către cazinourile opulente situate pe malul mării este doar una dintre ofertele exclusivistului program turistic, denumit „Concept IUB” (Indivizi Ultra-Bogaţi). Oferta include cumpărături în buticuri de lux deschise doar pentru clientul respectiv sau programe speciale la cazinouri, cu escortă de crupieri la discreţia oaspetelui.

Ne puteți urmări și pe Google News