Evenimentul Zilei > Actualitate > MOMENTUL ADEVĂRULUI. Dan Diaconescu a explicat de ce nu ŞI-A REPARAT DINŢII
MOMENTUL ADEVĂRULUI. Dan Diaconescu a explicat de ce nu ŞI-A REPARAT DINŢII

MOMENTUL ADEVĂRULUI. Dan Diaconescu a explicat de ce nu ŞI-A REPARAT DINŢII

Aspirantul la preşedenţie, Dan Diaconescu, a dezlegat misterul danturii sale neîngrijite, singurul lucru care-i interesa atât pe opozanţii cât şi pe susţinătorii săi. Potrivit acestuia, dinţii sunt ultima lui grijă, prioritare fiind chestinunile legate de politică şi munca în slujba poporului.

Diaconescu a fost astăzi ţinta unui tir de întrebări mult mai incomode decât cele pe care el însuşi le adresează invitaţilor din studioul OTV. Aflat în direct la România Tv, candidatul la funcţia de şef al statului a fost chestionat de telespectatori în legătură cu dantura sa neîngrijită, o problemă vizibilă pe care continuă să o ignore în ciuda statutului său.
"Când să îmi mai pun eu dinţii? Mă rog, eu n-am dinţi defecţi, ci doar puţin strâmbi sau deformaţi, daţi mai încolo, de la natură. Când să îmi mai repar eu dantura dacă eu de trei zile nu dorm, alerg de la o bancă la alta, de la o administraţie fiscală la alta să scot tot felul de chitanţe. Azi-noapte pe la 3, când vroiam să mă culc, m-a sunat dl Vulpescu să vin la minister. Eu care eram regele audienţei, mă trezeşte nu ştiu care ministru să mă duc noaptea, la el la birou", a fost reacţia promptă a lui Dan Diaconescu la România Tv.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: