Artista povestește că nu a putut să nască pe cale naturaă, iar medicii au sfătuit-o să nască prin cezariană.

Lili Sandu a devenit mămică pentru prima dată în data de 11 august.

Acum, totul este bine, iar cei doi părinți ai bebelușului sunt fericiți.

În ultima postarea de pe Instagram, Lili Sandu a dat răspuns la curiozitățile primite din partea fanilor.

Vedeta a povestit fanilor prin mai multe mesaje pe care le-a postat pe pagina sa de socializare, cum a ajuns să facă operația de cezariană și momentele cumplite prin care a trecut.

Deși își dorea să nască natural, acest lucru nu a fost posibil, din cauza faptul că fătul nu era în poziția corespunzătoare. În plus, dacă ar fi încercat să dea naștere micuțului în acest mod, cunoscuta artista și-ar fi pus viața în pericol atât ei, cât și bebelușului.

„Aș fi putut să încerc, dar era mult prea riscant și pentru mine și pentru bebe și atunci am făcut operația de cezariană. Mi-a fost foarte teamă!”, a spus Lili Sandu pe rețelele de socializare.

Teama că este prima naștere, vestea doctorilor despre poziția fătului au fost momentele care au panicat-o pe vedetă.

Cu toate acestea, se pare că Lili a reușit să își păstreze curajul și a declarat faptul că lucrurile nu au fost atât de grave precum se aștepta.

De asemenea, vedeta a mai adăugat faptul că era foarte speriată de ace și de tăieturi, dar într-un final, operația s-a desfășurat în condiții optime.

„Sunt la 3 săptămâni după operație și abia se mai vede o linie finuță acolo unde a fost tăietura. A doua zi m-am pus pe picioare pentru că trebuia să merg să duc lăpticul.[…]M-a speriat mai mult ideea de cezariană.”, a declarat artista, potrivit wowbiz.ro