Evenimentul Zilei > Actualitate > Moartea lui Steve Irwin, in mainile sotiei
Moartea lui Steve Irwin, in mainile sotiei

Moartea lui Steve Irwin, in mainile sotiei

Singurul exemplar al filmarii video cu moartea "vanatorului de crocodili" a fost inmanat sotiei sale.

Asta pentru a se asigura ca inregistrarea tragediei nu va fi facuta publica niciodata, informeaza Reuters. Toate copiile casetei video au fost distruse, iar Terri Irwin a afirmat nu va permite niciodata difuzarea acestui film.

"Filmarea a fost in atentia mass-media de pretutindeni si se cuvenea sa facem tot posibilul pentru a ne asigura ca o filmare atat de personala si de tragica nu va cadea in maini nepotrivite", a spus procurorul Michael Barnes.

El a mai afirmat ca i s-au oferit un milion de dolari pentru caseta si ca daca ar fi devenit publica, ar fi fost difuzata pe un site web cu plata.

Potrivit presei din Australia, filmul surprinde momentul in care Irwin este intepat de pisica-de-mare in inima si cum acesta isi smulge spinul din piept, inainte de a-si pierde cunostinta.

Posturile TV Discovery Channel si Animal Planet vor difuza, simultan, in Statele Unite, pe 21 ianuarie, documentarul "Ocean’s Deadliest".

Steve Irwin filma pentru acest program, in largul coastelor Queensland din Australia, in septembrie, cand a fost intepat mortal de o pisica-de-mare.

"Ocean’s Deadliest" va fi difuzat impreuna cu documentarul "The Steve Irwin Tribute", un film despre viata lui Irwin.