Fostul deputat PSD şi consilier al României la Bonn a lansat mai multe dezvăluiri senzaţionale în vlogul jurnalistului Cristian Brancu, care a rămas recent fără emisiune.

Mădălin Voicu a vorbit despre moartea lui Emi Pian, dar şi despre conflictul penal dintre unii membri ai clanului Duduianu şi manelistul Florin Salam.

„Problema cu așa-zisele clanuri sau grupări de mafioți… intitulări sau denumiri care mi s-au părut ușor extravagante și cam fără sens…

Asta în ideea că toată media, timp de 9, 10 zile a prelucrat și comentat situația iscată la un joc de barbut, unde, din păcate, unul din cei care asistau la acest joc a murit.


Condamnare pe viaţă în clanul Duduianu! O filmare cu Florin Salam spune totul

Cine i-a luat locul lui Emi Pian în clanul Duduianu? Îl ştie toată România!


Dar, din câte știu eu, n-a murit lovit intenționat de către cel care este acum în detenție, ci din greșeală.

Toate comentariile nu numai că au fost exagerate și uneori chiar tendențioase, dar să vezi ce gusturi are românul, cum se uită el în mare parte doar la nenorociri și la lucruri care sunt ieșite din normele firești ale vieții.”

Mai departe, Mădălin Voicu a subliniat că în România nu există clanuri, iar marii infractori nu provin din rândul aşa-ziselor clanuri ţigăneşti:

„Dacă există, într-adevăr, infractori de mare rang și personaje care fac rău acestei țări, în sensul că fraudează sau destabilizează economia națională, organizații care subminează prestigiul sau renumele țării, ăia nu sunt țiganii.


Comando de asasini! Clanul Duduianu şi-a ales mesagerii morţii. Va fi măcel interlop?

L-au îngropat pe Emi Pian şi n-au lăsat-o aşa. Duduienii au rezolvat-o în stilul lor!


Adică țiganii fac găinării, fac tot felul de coțcării, lucruri care sunt la nivelul periferic al societății, dar nu pot fi acuzați că au destabilizat bănci, că au vândut industria românească, că au schimbat cursul vieții românilor sau că au adus țara în sărăcie.

Sunt de acord că aceia care sunt infractori și care comit greșeli trebuie pedepsiți. Dar nu putem compara șmecheriile țiganilor cu forma organizată în care unii români majoritari nenorocesc țara.”

În ceea ce priveşte dosarul penal în care sunt implicaţi Duduienii, Florin Salam și Nicolae Guță, acesta a precizat:

„Ăsta este un șantaj și la unii țigani de genul celor care conduc asemenea găști, că despre clanuri nu pot să vorbesc… sunt niște găști familiale.


Interlopii s-au răzbunat: Lotu a fost împuşcat în cap! Bomba momentului

Clanul Duduianu, în pericol! A vorbit cineva care îi ştie de 20 de ani. Şi a spus multe


Dar am uneori senzația că și lăutarii se lasă duși de șmecheriile astea și se complac. Eu, dacă aș fi un lăutar recunoscut și apreciat, personal aș evita să mă duc invitat la oameni care sunt dubioși sau sunt în stare să-ți ia banii după ce cânți o noapte întreagă.

Nu vorbesc de Salam, de parizer sau de costiță, eu vorbesc despre lăutarii adevărați, pentru că dacă o etnie a dat acestei țări o muzică tradițională lăutărească, ăia sunt țiganii.

Dar ăia n-o să se ducă niciodată la găștile astea care sunt la marginea societății. Eu n-am auzit până acum ca pe Adrian Copilu Minune sau pe acordeonistul Ionică Minune, sau pe Miluță Bibescu, sau pe George Udilă i-ar fi alergat niște cocalari să le ia banii.

Unii se duc din diferite motive, în speranța că o să câștige mai bine, mai ales cei care fac versuri. Salam și cu Guță îți fac versuri pe loc, adică dacă ai o durere de spinare, îți fac cântare cu spinare, dacă ai probleme cu ficatul îți cântă dspre ficat.


Clanul Duduianu are un plan diabolic! S-au inspirat de la cartelurile mexicane?

Moartea lui Emi Pian. A apărut filmarea-bombă! Se vede totul. Cine, cum, în ce fel?


Eu vorbesc despre lăutarii adevărați, nu despre maneliști. Maneaua este un stil oriental, nu e un stil românesc lăutăresc.

Eu vorbesc ca muzician, nu am simpatii sau antipatii, doar recunosc ce înseamnă calitate în muzica lăutărească și de cele mai multe ori, găștile astea nu aduc lăutari adevărați ci d-ăștia dispuși să cânte la comandă.”