Adi Rocha a marcat primul gol din ofsaid, dar „asistentul” Urzică n-a semnalizat iregularitatea.
Meciul a avut sare şi piper doar în primele 13 minute, când s-au marcat cele trei goluri. În ciuda prestaţiei modeste contra gălăţenilor, Mihai Stoica, managerul general al „roş-albaştrilor”, a stabilit deja cine vor fi candidatele la titlu. „Meme” nu le ia în considerare nici pe liderul Pandurii Târgu-Jiu, dar nici pe Dinamo şi pe Rapid.
Gigi, „ţepuit”
„Anul acesta va fi un duel Steaua – Vaslui şi CFR. Nu văd Rapid, Dinamo şi Petrolul să aibă forţa să se ţină după noi. Pentru Pandurii abia acum încep meciurile grele. Sunt o echipă bună, dar mai trebuie să aibă şi continuitate”, s-a umflat Stoica în pene la Sport.ro.
Gigi Becali a negociat ieri de dimineaţă cu George Copos transferul mijlocaşului portughez Felipe Teixeira în Ghencea. Steliştii au fost atât de convinşi că lusitanul va accepta oferta, încât l-au trecut şi pe lista UEFA, dar tranzacţia a picat. „M-am înţeles cu Copos pentru 300.000 de euro. L-am trecut pe jucător chiar şi pe lista UEFA, dar nu am ajuns la un acord cu el. Mi-a cerut 600.000 de euro pentru două sezoane. Eu nu pot să-i dau atât”, a explicat Becali.