Mitrea: Oprescu nu va fi exclus din PSD

Mitrea: Oprescu nu va fi exclus din PSD

Şeful de campanie al PSD, Miron Mitrea, a anunţat că Sorin Oprescu nu va fi exclus din partid dacă va candida ca independent la Primăria Capitalei.

Potrivit lui Mitrea, citat de Mediafax, acesta trebuie fie să-şi dea demisia, fie să se autosuspende pe durata campaniei electorale, urmând să revină în PSD.

El crede că Oprescu va intra în turul doi, alături de candidatul oficial al social-democraţilor, Cristian Diaconescu. „Oprescu ia mai multe voturi de la PDL decât de la PSD. O ştiam de la început, de când Sorin Oprescu a intrat în discuţie, pentru că bucureştenii sunt sătui de PD, acum PDL. Acest partid stă prost în Bucureşti, există o antipatie puternică, cine ştie, poate Sorin Oprescu le ia voturile şi intră în turul doi cu Cristian Diaconescu“, a declarat şeful de campanie al PSD, invocând ultimul sondaj realizat pentru partid.

În ceea ce priveşte primăriile de sector, Mitrea a spus: „Luăm sigur sectoarele 2 şi 5, avem şanse mari la 1, 4 şi 6, ne batem la sectorul 3, dar acolo e mai complicat“.

Ne puteți urmări și pe Google News