Evenimentul Zilei > Actualitate > Miss Germania se dă în vânt după sărmăluţe şi după Cristi Chivu
Miss Germania se dă în vânt după sărmăluţe şi după Cristi Chivu

Miss Germania se dă în vânt după sărmăluţe şi după Cristi Chivu

Doris Schmidts, cea mai frumoasă femeie din Germania, încoronată sâmbătă seara ca regină a frumuseţii, s-a născut pe 10 octombrie 1988 în România şi s-a declarat cândva admiratoare înfocată a fotbalistului Cristian Chivu.

Tânăra în vârstă de 20 de ani trăieşte în oraşul german Karlsruhe şi studiază economia la facultatea din Heilbronn.

Acesta nu este primul titlu câştigat de Doris la un concurs de frumuseţe. În 2006, a fost încoronată Miss Karlsruhe, iar în 2008, a reprezentat România la concursul Miss EM (Europameisterschaft), organizat de Miss Germany Corporation, cu ocazia Campionatului European de fotbal 2008.
 
Pe atunci, Doris se declara o admiratoare înfocată a lui Cristian Chivu şi chiar promisese să încerce un număr de striptease în vestiarul tricolorilor, în cazul în care aceştia ar fi câştigat Campionatul European. Tot anul trecut, Doris Schmdits a câştigat şi titlul de cea mai frumoasă fată a Landului Baden-Württemberg.

Îi place să gătească specialităţi româneşti

Cu dimensiunile apropiate de cele ideale, 84-62-91, şi înălţimea de 1,78 m, Doris s-a impus în faţa celorlalte 22 de candidate la titlul de Miss Germania, convingând juriul compus din actori, sportivi, muzicieni şi oameni de televi ziune. Ideea de a participa la concursuri de frumuseţe a fost a sa. Studenta a anunţat că îşi va întrerupe studiul pentru un an şi că se va dedica „celor frumoase“, promiţând să reprezinte Germania cu „şarm şi hărnicie“ la concursul Miss World 2009, care se va organiza cel mai probabil în Vietnam. Emoţionată şi fericită pentru titlul câştigat, noua Miss Germania a declarat, sâmbătă seara, că adoră mai ales mâncărurile „pe care o Miss nu ar trebui să le mănânce vreodată“. Îi place să gătească specialităţi regionale din sudul Germaniei şi româneşti.

Sarmalele, a precizat Doris, reprezintă topul preferinţelor sale culinare. Doris Schmidts va purta coroana de Miss Germania vreme de un an.

Pe lângă coroniţa frumuseţii, tânăra a primit, drept premiu, un automobil, precum şi trei călătorii, una în Puerto Rico, una la Paris şi alta pe insula Borkum din Marea Nordului.


SUCCES. Cu şarm şi dimensiuni aproape ideale,
Doris le-a învins pe celelalte 22 de candidate la titlul de Miss Germania
Foto: Reuters