Miron Mitrea: Nu este uşor să lucrezi cu PC şi Antenele

Miron Mitrea: Nu este uşor să lucrezi cu PC şi Antenele

Nu este uşor să lucrezi cu Partidul Conservator (PC) sau cu Antenele. Acest lucru a fost recunoscut de coordonatorul campaniei lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei, senatorul Miron Mitrea.

"Nu este uşor să lucrezi cu PC sau cu Antenele, aş fi negociat puţin altfel, nu îmi place situaţia de la Iaşi", a declarat ieri Mitrea la emisiunea "Sub semnul întrebării" difuzată de B1 TV.

Supărarea PC a plecat de la Capitală Liderii USL au fost atacaţi la Antena 3 după ce aceştia şi-au anunţat susţinerea pentru Sorin Oprescu la Primăria Capitalei, dorinţa conservatorilor fiind ca în cursa pentru Capitală să intre Cristian Popescu Piedone. Despre candidatura acestuia din urmă la Capitală, Miron Mitrea a spus că "se vedea că nu este o candidatură care să îl intereseze".

Cât despre situaţia de la Iaşi de care a vorbit Mitrea, acolo PC, nemulţumit de că nu a avut sprijin din partea colegilor din Uniune, a hotărât să intre în cursă cu un candidat propriu. Astfel, primarul pesedist în exerciţiu Gheorghe Nichita îl va avea contracandidat pe medicul deputat, Tudor Ciuhodaru.

Ne puteți urmări și pe Google News

Că Dan Voiculescu, nu le va mai da "gratis" Antenele celor din USL după refuzul liderilor USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, de a-l susţine pe Piedone la Capitală, a susţinut ieri şi ministrul Turismului, Elena Udrea. "De-acum încolo, mă aştept să-I văd şi pe liderii USL tocaţi pe Antene", a spus Elena Udrea, precizând că de acelaşi tratament va beneficia şi Sorin Oprescu "tocmai pentru a-l sălta pe primarul sectorului 4". "Se aude prin târg că Voiculescu s-ar fi supărat foarte tare şi ar fi promis că va avea el «ac de cojocul» lui Ponta", a dezvăluit Udrea. După anunţul cu Oprescu, PC a anunţat că merge singur în alegeri

Anunţul liderilor USL privind susţinearea candidaturii lui Oprescu, care va candida independent, dar în parteneriat cu Uniunea, i-a nemulţumit atât de tare pe conservatori încât au anunţat că vor candida separat la alegerile locale din 2012 în toată ţara. Anunţul a fost făcut de preşedintele Daniel Cosntantin după oficializarea "parteneriatului" Oprescu - USL.   Citiţi şi:

  • Scurt circuit între Ponta şi Voiculescu. Antonescu şi-a lăsat din braţe aliaţii. PC merge singur la locale
  • Cum l-a dat afară Ponta pe Voiculescu din USL
  • Ponta şi Antonescu trimit PC la grupa mică. Plus: Glumiţele lui Ponta despre Diaconescu şi Geoană