Miron Cozma: CFR Cluj a promovat pe spatele Jiului

Miron Cozma: CFR Cluj a promovat pe spatele Jiului

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului îl acuză pe finanţatorul echipei Jiul, Alin Simota, că, în urmă cu patru ani, a tras sforile pentru promovarea CFR-ului în Liga 1.

"Alin Simota este pentru mine un mare hoţ! Aş vrea să aibă curajul şi să spună lumii cum a vândut promovarea la CFR Cluj", a declarat Cozma pentru Mediafax. Fostul lider din Vale a adăugat că Simota a câştigat sute de mii de euro de pe urma transferurilor de fotbalişti.

Cozma a precizat că, din cauza interdicţiei de a vizita Valea Jiului, nu poate avea acces la unele dosare care ar dovedi ilegalităţile comise de Şimota.

CFR Cluj a promovat în prima ligă în 2004, după ce a ocupat primul loc în ediţia 2003-2004 a Seriei a III-a din Divizia B, la un punct în faţa Jiului. Calificarea s-a decis în ultima etapă, când CFR-ul a învins-o cu 3-0 pe CS Deva, iar Jiul a reuşit doar o remiză în meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Este o glumă ceea ce spune domnul Cozma. E treaba lui ce spune. Să-şi vadă de problemele lui. Eu nu sunt investitor la Jiul. Eu dau bani, îi împrumut, îi sponsorizez, îi sprijin financiar. Nu am cunoştinţă de ceea ce spune Miron Cozma", a replicat Simota, într-o intervenţie pentru aceeaşi agenţie de presă.