Evenimentul Zilei > International > O mireasă care a murit la propria nuntă a fost înlocuită de sora ei. Motivul misterios pentru care familia a recurs la acest gest
O mireasă care a murit la propria nuntă a fost înlocuită de sora ei. Motivul misterios pentru care familia a recurs la acest gest

O mireasă care a murit la propria nuntă a fost înlocuită de sora ei. Motivul misterios pentru care familia a recurs la acest gest

Într-o întorsătură neașteptată a evenimentelor, mirele s-a căsătorit cu sora viitoarei soții după ce mireasa lui s-a prăbușit și a murit la altar.

Decizia mirelui şi a familiei este extrem de şocantă după ce mireasa a murit la propria nuntă. Imediat aceasta a fost înlocuită cu sora ei mai mică doar pentru a continua festivităţile.

Potrivit times India, Surbhi s-a plâns că are o stare de „neliniște” și apoi s-a prăbușit în timpul ritualurilor de nuntă. Familia a dus-o rapid la o unitate medicală, dar, din păcate, a fost declarată moartă la sosire. Ea ar fi murit din cauza unui infarct.

Victima a suferit un atac de cord la ceremonia din orașul Etawah, Uttar Pradesh, la scurt timp după ce a schimbat ghirlande cu viitorul ei soț, Manjesh Kumar, așa cum cere tradiția în cazul nunților hinduse.

„A fost o decizie grea pentru familia noastră”, au spus unchiul lui Surbhi și Nisha

Ca să nu oprească nunta, familiile ambelor părți au fost de acord să continue ceremonia prin înlocuirea miresei cu sora ei mai mică, Nisha. Iar adevărata mireasă a fost ținută într-o cameră separată și, ulterior, ea a fost incinerată.

Mirele Manjesh Kumar este înfățișat împreună cu mireasa sa, Surbhi

Groom Manjesh Kumar is pictured with his bride, Surbhi, before she dropped dead. Both families then agreed Manjesh should marry Surbhi's sister

Unul dintre unchii lui Surbhi, Ajab Singh, a spus în cadrul interviu că familiilor le-a fost extrem de greu să continue nunta, știind că în camera alăturată se află un cadavru și că o altă mireasă era pregătită pe ultima sută de metri, spune Daily Mail.

„Nu știam ce să facem în situație”, a spus familia miresei pentru presa locală.

Surorile sunt prezentate împreună în ziua precedentă morții bruște a lui Surbhi, cea încercuită este sora ei.

Surorile sunt prezentate împreună în ziua precedentă morții bruște a lui Surbhi, cu Nisha înconjurată

„Ambele familii au stat împreună și cineva a sugerat ca sora mai mică, Nisha, să fie căsătorită cu mirele. Familiile au discutat problema și amândouă au fost de acord”, a declarat un apropiat al familiilor. Familia miresei s-ar fi așteptat probabil la o zestre, în timp ce a mirelui ar fi vrut să evite stigmatul de a se întoarce de la o nuntă fără mireasă.

Supărat de întorsătura bruscă a evenimentelor, fratele lui Surbhi, Saurabh, a spus: „A fost o situație bizară, întrucât nunta surorii mele mai mici era solemnizată în timp ce cadavrul celeilalte surori stătea întins într-o altă cameră”.