Mircea Sandu nu e atent la "intimităţi"

Mircea Sandu nu e atent la "intimităţi"

Mircea Sandu e foarte ocupat de când procurorii s-au apucat să scormonească în mizeria din feuda condusă de "Naşu'".

Ieri, preşedintele de la FRF a schimbat doar decorul. N-a mai mers la DNA, ci la Curtea de Apel Bucureşti, unde a fost citat ca martor în dosarul "Mită în elicopter", în care sunt cercetaţi Vasile Avram şi Sorin Ţerbea.

"Naşul" le-a spus judecătorilor că "nu i-am văzut pe Ţerbea şi Avram să aibă intimităţi" şi a făcut pe neştiutorul când a fost întrebat de ce Vasile Avram a fost trimis supervizor la meciul FCM Târgu-Mureş - "U" Cluj, în ultima etapă a campionatului trecut. Sandu a aruncat pisica în curtea lui Dragomir, argumentând că LPF desemnează de obicei supervizorii.

Patetismele "Naşului"

Ne puteți urmări și pe Google News

Sandu a fost chestionat doar aproximativ 10 minute, dar era nerăbdător să plece. Judecătorii nu i-au permis însă asta înainte să fie "intervievaţi" şi ceilalţi martori chemaţi ieri. "Ei, lăsaţi, că toţi ne grăbim!", i s-a transmis lui Sandu. Preşedintele FRF era, probabil, atât de grăbit pentru a "infesta" site-ul instituţiei pe care o conduce cu tot felul de comunicate fade şi patetice. Sandu consideră "elucubraţii" acuzaţiile dure lansate de Octavian Popescu într-un interviu publicat ieri de EVZ.

"Naşul" s-a folosit în mod josnic şi de o scrisoare pe care i-a adresat-o Ioana Cioboată, mama fostului portar al Universităţii Craiova, Cristi Neamţu, decedat în februarie 2002. Aceasta i-a transmis şefului FRF că Universitatea Craiova nu şi-a mai respectat înţelegerea de a-i vira renta viageră promisă (n.r. - 500 de lei lunar). Sandu n-a specificat dacă i-a rezolvat doleanţa mamei lui Cristi Neamţu, dar s-a folosit de acea scrisoare pentru a arăta lumii că Adrian Mititelu, patronul "Ştiinţei", nu-şi respectă cuvântul. Citiţi şi:

  • Dosarul Vasile Avram: Mircea Sandu aruncă pisica în curtea lui Mitică Dragomir
  • Mircea Sandu, avertizat: "Potoleşte-te, că se va lăsa cu cătuşe!"
  • Marcel Puşcaş: "Mircea Sandu semnează de 20 de ani file de cec false"