Ultimul derapaj al "prinţului" Adrian Cristea, care s-a lăsat pozat gol în timp ce naviga pe Internet, l-a deranjat şi pe Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.
Naşul spune că Adrian Cristea nu e fotbalist şi propune marginalizarea acestuia.
"Ăsta e fotbalist?"

"Eu l-as fi pus pe Adrian Cristea pe lista de transferuri. Toţi jucătorii lui Dinamo ar fi acceptat decizia asta, ar fi fost un exemplu pentru toată lumea dacă Andone ar fi luat o asemenea hotărîre.
Ăsta e fotbalist? E o diferenţă între fotbalist şi jucător. A dat şi el cîteva goluri în ultimii 2-3 ani. Eu dacă aş fi antrenor, nu l-aş mai chema pe Adrian Cristea la naţională.
Dacă tu asta gîndeşti, că trebuie să apari aşa în presă, e problema ta. Vine meciul cu Franţa, lăsaţi-mă cu Adrian Cristea", a spus Mircea Sandu la Digisport.
"Vreau să văd naţionala luptând"

Preşedintele FRF nu crede că o înfrângere pe "Stade de France" sâmbătă seară ar fi o catastrofă pentru România.
"Dacă pierdem în Franţa, şanse există în continuare. Se micşorează, dar se păstrează. E un joc care trebuie să bucure lumea, ca spectacol în primul rînd, dacă se poate şi ca rezultat e extraordinar.
Vreau să văd echipa naţională jucând, luptând, Franţa e clar favorită, ca să o poţi bate trebuie să munceşti de două ori mai mult. Nu e un meci crucial", a comentat Mircea Sandu.