Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Sandu, despre scandalul de corupţie din Liga I: „Vasile Avram va fi suspendat din funcţie”
Mircea Sandu, despre scandalul de corupţie din Liga I: „Vasile Avram va fi suspendat din funcţie”

Mircea Sandu, despre scandalul de corupţie din Liga I: „Vasile Avram va fi suspendat din funcţie”

Şeful Federaţiei Române de Fotbal şi-a exprimat regretul pentru întâmplările de ieri şi a anunţat că lucrează alături de DNA la elucidarea cazului.

"Până la clarificarea situaţiei, domnul Vasile Avram va fi suspendat din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, implicit şi din calitatea de membru al Comitetului Executiv al FRF, din funcţia de membru al Comitetului Executiv fiind suspendat, pe cale de consecinţă a reţinerii, şi domnul Sorin Ţerbea", se menţionează în comunicatul semnat de Mircea Sandu.

Ieri, cei doi membri ai CEx au fost reţinuţi pentru dare şi luare de mită. "Federaţia Română de Fotbal, prin cuvântul preşedintelui ei, îşi exprimă regretul şi scuzele faţă de întreaga opinie publică din România pentru întâmplările de ieri., menite să afecteze grav, încă o dată, nu numai imaginea arbitrajului românesc, ci şi cea a întregului fotbal din ţara noastră, atât pe plan naţional, cât şi pe cel internaţional", s-a căit "Naşu’", precizând: "Federaţia Română de Fotbal se angajează ca, împreună cu DNA, să contribuie la elucidarea acestui caz, punând la dispoziţie toate documentele ce vor fi solicitate."
CITIŢI ŞI:

  • FOTBAL ÎN CĂTUŞE. Mircea Sandu: "M-a şocat reţinerea lui Vasile Avram"
  • 2.000.000 €, preţul pentru un titlu de campioană câştigat fraudulos
  • Megascandal cu bani negri la campioana Oţelul Galaţi
  • Dragomir se spală pe mâini şi cere intervenţia DNA-ului
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.