„Se întâmplă foarte multe lucruri în culise. Cei care conduc fotbalul de peste 20 de ani, Mircea Sandu și Adalbert Kassai, vor să-și pună un urmaș, în persoana lui Gică Popescu. Nu așa ar trebui să mdecurgă o candidatură! 
Conducătorii de la Asociațiile Județene de Fotbal au fost obligați să intre în cameră la Mircea Sandu, ca să li nse facă instructajul de vot! I-a înjurat pe unii i-a amenințat pe alții”, a acuzat Marcel Pușcaș, unul dintre candidații la președinția FRF, la Dolce Sport.
FRF a reacționat după declarațiile făcute de Marcel Pușcaș. „Luând act de spusele lui Marcel Pușcaș, conform cărora recent, la Brașov, Președintele FRF, domnul Mircea Sandu, i-ar fi înjurat/amenințat pe unii președinți ai Asociațiilor Județene de Fotbal, îl rugăm pe invitatul de azi al Dolce Sport să abandoneze starea de reverie.
Și să nu confunde o personalitate cu propria-i persoană, să nu treacă în sarcina altuia obiceiuri care, probabil, îi aparțin.
Nu în ultimul rând, îi recomandăm să deprindă citirea Statutului FRF, mai ales că tot invocă încălcarea sa prin data convocării Adunării Generale. Actuala administrație a FRF respectă întrutotul prevederile statutare, una dintre acestea (art.27.2) fiind că Adunarea Generală este convocată de Comitetul Executiv al FRF cu minim 30 de zile înainte de data de desfășurare a acesteia.
Q.e.d.
Adică, referindu-ne la toate cele de mai sus, și minciună, și cunoștințe lacunare”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al federației.

Te-ar putea interesa și: