Fostul invitat permanent de la emisiunea „Un show păcătos”, difuzată de Antena 1, s-a războit, în ultimele zile, cu asistenta TV Bianca Drăguşanu.
După ce i-a pus la îndoială inteligenţa, Mircea N. Stoian a scris astăzi pe contul său de Facebook că Bianca ar trebui să-i mulţumească, pentru că i-a salvat viaţa.
” Bianca să-i mulţumească lui Dumnezeu că mai trăieşte. Am parcat maşina jos, aproape de un magazin şi am luat-o amândoi la pas pe lângă Institutul de Economie Mondială, parcă aşa îi zice. Eu mergeam prudent spre stânga, iar ea, gesticulând şi vociferând spre centrul drumului.
La un moment dat, o maşină, o Vectra de culoare închisă, a venit cu viteză din faţă. Bianca se uita hipnotizată la maşină. Am intuit imediat pericolul şi cu disperare am tras de ea cât am putut, spre maşinile aliniate pe margine. Aproape m-am prăbuşit cu ea pe capota unei maşini parcate. Şi aşa, Vectra a trecut la câţiva centimetri de corpul ei. I-am spus atunci că i-am salvat viaţa. Nu a realizat. Mi se pare că am povestit şi în emisiune în acea zi. Bianca a confirmat”, a scris Mircea N. Stoian.
Bianca Drăguşanu s-a arătat enervată de atacurile fostului coleg de la „Un show păcătos”: „Este un pervers periculos care foloseşte o strategie penibilă. Mă subestimează”.