Nu avem nicio scuza pentru acest rezultat. I-am oferit trei cadouri lui Arsenal: primirea a doua goluri ridicole si provocarea unui penalty. La 3-0, rezultatul era deja decis. Inainte de primul gol, Arsenal nu se apropiase deloc de poarta noastra, insa am comis erori dupa erori. Important este sa tragem concluziile potrivite din acest meci si sa ne pregatim mai bine pentru retur, cand sper ca echipa mea sa fie mai curajoasa si mai increzatoare", a spus Mircea Lucescu, dupa meci.

Arsenal a deschis scorul aseara prin Song, iar francezul Nasri a stabilit scorul la pauza. Arsenal a mai punctat apoi de trei ori, prin Fabregas – din lovitura de pedeapsa -, Wilshere si Chamakh. Golul de onoare al ucrainenilor a fost marcat in minutul 82 de fostul "tunar" Eduardo.

"Am jucat prost in aceasta seara. Arsenal a dezvoltat un joc organizat si stilat, insa nu cred ca engletzii ne-au fost mult superiori pe teren", a concluzionat antrenorul roman.

Arsenal Londra conduce in ierarhia Grupei H (9 puncte), in timp ce Sahtior este pe locul secund, cu sase. Sporting Braga a obtinut aseara primele trei puncte in grupa, invingand cu scorul de 2-0, codasa Partizan Belgrad.