Evenimentul Zilei > Politica > Mircea Dolha, despre Codrin Ștefănescu: „Dacă i-aș spune BOU, aș jigni boii!”
Mircea Dolha, despre Codrin Ștefănescu: „Dacă i-aș spune BOU, aș jigni boii!”

Mircea Dolha, despre Codrin Ștefănescu: „Dacă i-aș spune BOU, aș jigni boii!”

Scandal între pesedistul Codrin Ștefănescu și liberalul Mircea Dolha. Ștefănescu susține că, după ce ar fi ieșit dintr-o emisiune de la Antena 3 senatorul opoziției l-ar fijignit fără motiv. De fapt, Mircea Dolha este deputat PNL, și a refuzat să comenteze prostiile "individului" Ștefănescu.

"Nu discut puncte de vedere cu privire la acest domn care este pseudo-domn. Înțelegeți?", a reacționat Mircea Dolha pentru DC News. "Nu discut ce scrie acest om pentru că dacă i-aș spune bou, aș jigni boii. Ăia săracii trag și muncesc. El nu muncește, așa că nu discut. Nu comentez prostiile acestui individ", a mai spus deputatul PNL.
 

Varianta lui pesedistului e alta

În schimb, Codrin Ștefănescu a povestit că liberalul Mircea Dolha i-ar fi adresat jigniri fără niciun motiv.

"Am ieșit din emisiune. Senatoru' opoziției a început să mă înjure ca la ușa cortului. Brusc. Să spumege isteric și fără noimă. Cu stropi ! Că tot n-a bălmăjit nimic cât era în direct. Și nu mai vrea să fie chiar mai penibil decât este. Că el nu mai suportă, ar cam vrea ceva caft. Dar mi-am amintit câți pinguini sunt în politica noastră și m-am calmat urgent. Am uitat : pe senator îl cheamă Dolha și nimeni n-a auzit de el. Dar am scris acest text în ideea că-l citește dna copreședinte Gorghiu. Care probabil a auzit. Ei bine, acum să nu ma intrebați cine-i dna Gorghiu…:)))", a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.