Maestrul scenei româneşti era unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, era profesor universitar (Doctor în Arte), publicist, poet, prozator şi membru al Uniunii Scriitorilor.

Mircea Albulescu a fost o figură aparte în arta dramatică românească. Imaginile de pe scena teatrului şi de pe platourile de filmare sunt o dovadă a personalităţii marcante a celui care a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din România.

După o lungă suferinţă, Mircea Albulescu s-a stins la spitalul Floreasca la 81 de ani.

Dr. Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt spitalul Floreasca, a declarat cum au fost ultimele momente din viaţa marelui actor: “A fost internat joi după-amiază în stare foarte gravă şi a murit la ora 1:00. Familia a insistat ca echipa de medici să nu ofere detalii suplimentare despre moartea marelui actor.”

Problemele cardiace, dar şi diabetul, i-au fost fatale marelui actor, al căruit trup va fi depus sâmbătă la Teatrul Naţional.

Mircea Albulescu va fi înmormântat duminică la cimitirul Reînvierea, alături de soţia lui.

ALTE ARTICOLE DESPRE MIRCEA ALBULESCU.

MOŞTENIREA DE SUFLET a lui Mircea Albulescu. "Important în viaţa oricărui om nu este câţi ani are el de când buna sa mamă l-a născut, ci de câţi ani reuşeşte să ofere ceva semenilor săi"

Mircea Albulescu a murit. Klaus Iohannis a transmis un MESAJ EMOŢIONANT în memoria marelui actor

A murit Mircea Albulescu. Replica emoţionantă a marelui actor într-un interviu pentru EVZ: „I-am spus lui Dumnezeu: IA-MĂ PE NEPUSĂ MASĂ.”

DRAGOSTEA COPLEŞITOARE care l-a STINS din viaţă pe MARELE MAESTRU Mircea Albulescu | VIDEO

A murit Mircea Albulescu. Ileana Stana-Ionescu A FOST ŞOCATĂ de vestea teribilă: “Sunt PROFUND AFECTATĂ. O, Dumnezeule.”

VIAŢA MARELUI maestru MIRCEA ALBULESCU. Actorul de AUR a părăsit SCENA vieţii în această noapte, după o CARIERĂ de LEGENDĂ | VIDEO

Tragedia lui MIRCEA ALBULESCU. Marele actor încă îşi aşteaptă soţia acasă

Mircea Albulescu: „I-am spus lui Dumnezeu: Ia-mă pe nepusă masă”

A murit Mircea Albulescu. Cum comenta marele actor MOMENTUL MORŢII într-unul dintre ULTIMELE INTERVIURI