Evenimentul Zilei > Actualitate > Liliana Mincă nu se simţea „valorificată suficient” în PC
Liliana Mincă nu se simţea „valorificată suficient” în PC

Liliana Mincă nu se simţea „valorificată suficient” în PC

Liliana Mincă a explicat joi seara, la B1TV, că a plecat la UNPR pentru că nu se simţea suficient valorificată în PC şi pentru că nu a rămas cu impresia că partidele componente ale USL ar putea funcţiona ca o echipă.

"Eu am făcut o analiză şi mi-am dat seama că nu sunt valorificată la maxim", a explicat fosta şefă a Loteriei Române. Aceasta a mai spus că nici vizitele în teritoriu nu au convins-o cu orivire la viabilitatea proiectului USL. "USL nu mă reprezintă şi vă spun lucrul acesta…după ce am făcut anumite delegaţii în teritoriu, după ce am ascultat opiniile tuturor liderilor din teritoriu şi mi-am dat seama că nu se poate coagula, că cei trei membri din fiecare judeţ, şi mă refer la PSD, PNL, PC, nu vor reuşi să facă echipă şi mie îmi place să lucrez în echipă", a declarat Liliana Mincă.
Aceasta a mai spus că nu are nimic să reproşeze nici lui Dan Voiculescu, nici celorlalţi membri ai conducerii PC şi că îl poate privi oricând pe Voiculescu în ochi. "Nu sunt un traseist politic, nu sunt o oportunistă, nu am dosare, nu pot fi şantajată (…) Nu sunt o trădătoare", a declarat ea.
CITIŢI ŞI:

  • Soţul Lilianei Mincă rămâne în PC şi după plecarea soţiei
  • PC, părăsit de Liliana Mincă pentru UNPR
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News