Evenimentul Zilei > International > MILIARDARUL GEORGE SOROS îl desființează pe DONALD TRUMP chiar în ziua învestirii. ”Este un impostor, un șarlatan cu veleități dictatoriale”
MILIARDARUL GEORGE SOROS îl desființează pe DONALD TRUMP chiar în ziua învestirii. ”Este un impostor, un șarlatan cu veleități dictatoriale”

MILIARDARUL GEORGE SOROS îl desființează pe DONALD TRUMP chiar în ziua învestirii. ”Este un impostor, un șarlatan cu veleități dictatoriale”

Miliardarul american George Soros, al cărui nume a fost intens vehiculat în campania electorală premergătoare alegerilor parlamentare din România de către propaganda PSD, și-a exprimat un punct de vedere deosebit de dur și tranșat cu privire la personalitatea Donald Trump.

”Este un impostor, un șarlatan, un dictator în curs de devenire” care va bulversa piețele financiare, a precizat Soros, cu ocazia Formului Economic Mondial de la Davod, Elveția, potrivit telegraph.co.uk.

Magnatul american, suporter declarat și donator important al candidatei democrate Hillary Clinton, și-a exprimat însă speranța că odată instalat la Casa Albă, Donald Trump va fi verificat și ținut în frâu de Congresul SUA.

”Personal, sunt convins că Trump va eșua. Nu pentru că oameni ca mine își doresc asta, ci pentru că ideile după care ghidează sunt contradictorii”, a mai spus Soros.

Contactați de Telegraph, reprezentanții președintelui Donald Trump nu au comentat afirmațiile lui Soros.