Miki dansează în locul Claudiei Cream

Miki dansează în locul Claudiei Cream

Din cauza durerilor pe care le are în urma fisurării unei coaste, Claudia Cream s-a retras din concursul "Dansez pentru tine", mai ales că urmează o săptămână grea şi solicitantă, cu duel şi cu trei dansuri de repetat.

Miki (ex K-pital) a sărit, însă, în ajutorul echipei şi va dansa pentru visul lui Adrian Filote. Ei au început de astăzi repetiţiile pentru cele trei dansuri: cha-cha şi folclor internaţional (stilurile care i-au trimis pe Adrian şi pe Claudia Cream la duel) şi unul dintre stilurile noi, dans ţigănesc.

Adrian Filote de 25 de ani dansează pentru verişoara sa primară, Mariana Radu, alături de care şi-a petrecut copilăria. Aceasta are 30 de ani, este căsătorită, are doi copii şi sufera de o boală de inimă din cauza căreia a trebuit să facă o operaţie şi să i se pună un stimulator cardiac.

Operaţia pe care a făcut-o a salvat-o, dar a şi imobilizat-o, de la 20 de ani fiind pensionată pe caz de boală. Ea şi-a riscat viaţa şi a făcut doi copii. Iar acum Adi vrea să lupte pentru ajutor financiar sau o casă pentru Mariana şi familia ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

CITIŢI ŞI:

Claudia Cream şi Cătălin Josan, la duel