Evenimentul Zilei > Politica > Mihăiţă Calimente, dat afară dintr-o emisiune televizată
Mihăiţă Calimente, dat afară dintr-o emisiune televizată

Mihăiţă Calimente, dat afară dintr-o emisiune televizată

Deputatul PNL Mihăiţă Calimente a fost dat afară dintr-o emisiune de dezbatare politică, transmisă în direct. Incidentul s-a petrecut marţi seară, la România TV, când Andreea Creţulescu i-a cerut deputatului să părăsească platoul, acuzându-l că nu are bun simţ.

"Dvs, la PNL, nu ştiţi să respectaţi măcar o simplă moderare. Adică când intri în casa cuiva, măcar respecţi regulile casei. Aşa m-a învăţat pe mine bunica mea, de când eram copil", i-a reproşat Andreea Creţulescu lui Calimente, în momentul în care politicianul a continuat disputa verbală cu Niels Schnecker, deşi moderatorul dorea să schimbe subiectul, scrie ziare.com.

"Vă mulţumesc! Vă rog frumos să părăsiţi platoul! Acum! Acum! În casa mea, nu mai staţi! Dacă ne comportăm în maniera asta nepoliticoasă… Unde e şmecheria? Bunul simţ nu are nicio legatură cu şmecheria!", a continuat Andreea Creţulescu disputa.

Valentin Jucan, membru CNA, a reacţionat pe Facebook faţă de gestul moderatoarei de a-l da afară pe deputat din emisiune. "Inadmisibil din punct de vedere etic. Au fost încălcate şi reglementările legale din audiovizual. Voi sesiza Consiliul", a scris Jucan pe reţeaua de socializare.