"Mihai Stoica s-a potolit. Se teme să nu fie dat afară"

"Mihai Stoica s-a potolit. Se teme să nu fie dat afară"

Antrenorii şi fotbaliştii "roş-albaştrilor" sunt nemulţumiţi deoarece nu-şi găsesc o "casă", în vreme ce managerul general, responsabil cu scandalurile în trecut, pare să se cuminţit mai nou.

Fără să fie apăsată de presiunea inutilă a patronului Gigi Becali, Steaua a învins-o lejer, duminică seară, la Ploieşti, pe FCM Târgu Mureş, cu scorul de 2-0. Ambele goluri au fost marcate cu lovituri de cap de fundaşii Geraldo Alves şi Novak Martinovici. Portughezul s-a revanşat cu acest gol pentru greşeala din etapa trecută, din partida cu Astra, când a provocat un penalty, iar sârbul a jucat fără complexe, deşi recent a fost pus pe "lista neagră" de Gigi Becali, pe motiv că "este jucător bun, dar nu de nivelul Stelei". Lăcătuş susţine "bagabonţii" Echipa "roş-albaştrilor" n-a mai strâns puhoi de lume pe stadion, precum la precedentele partide jucate în provincie. Ronny Levy, antrenorul steliştilor, a început să dea semne de nemulţumire pentru faptul că echipa se "plimbă cu cortul" prin toată ţara şi nu are un stadion unde să se simtă "acasă".

"Una e să ai suporteri şi alta e să ai spectatori", a nuanţat şi Marius Lăcătuş, fostul antrenor al Stelei, care a întărit astfel spusele lui Levy. "Fiara" a dat de înţeles că spectatorii contează, dar presiunea galeriei nu poate fi înlocuită de nimic. De ce l-a iertat Gigi Becali "E important pentru orice echipă să joace pe stadionul ei. Noi n-am avut şi am simţit că e greu. Nu critic echipa, băieţii s-au descurcat bine. Dar va fi şi mai bine când vom avea o arenă a noastră. Stadionul «Naţional Arena» e foarte frumos şi mare, ar fi OK să ne stabilim acolo", a declarat israelianul, după partida cu ardelenii. Şefii clubului au luat act de dorinţa tehnicianului şi au intensificat discuţiile cu oficialii Primăriei Capitalei, deţinătoarea celei mai mari şi mai moderne arene din ţară. "Astăzi (n.r. - ieri) e o şedinţă între reprezentanţii federaţiei şi cei ai primăriei. Mâine (n.r. - astăzi) discutăm şi noi cu cei de la primărie şi sperăm să nu fie probleme. Cu Schalke, oricum vom juca acolo, iar următoarea partidă din campionat pe care o vom organiza acasă, cu Pandurii, sperăm să fie la Bucureşti", ne-a declarat ieri unul dintre conducătorii Stelei. În tabăra "roş-albaştrilor" s-au liniştit apele, mai ales că războiul intern dintre conducători nu s-a acutizat.

Mihai Stoica, managerul general al clubului, şi-a pus în cap toţi colaboratorii din pricina comportamentului său superior şi condescendent. "După tot acel circ de săptămâna trecută s-a potolit şi MM. Cine ştie cât îl va ţine însă? Probabil şi-a dat seama că a întins coarda şi nu vrea să rişte să fie dat afară", ne-a mai dezvăluit unul dintre şefii Stelei. "Gigi a spus tuturor că MM este şef pe partea sportivă, dar cine a picat cel mai prost din toată această afacere? Chiar MM, pentru că era de nouă luni la club şi nimeni nu-l lua în serios de şef", ne-a mai dezvăluit o sursă din club.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei din anturajul Stelei susţin că MM n-a fost dat afară, deocamdată, doar pentru că Gigi Becali nu vrea să se spună că a acţionat la presiunea angajaţilor. "E important pentru orice echipă să joace pe stadionul ei. Noi n-am avut şi am simţit că e greu." RONNY LEVY, antrenor la Steaua ADIO, TEMPLU! Îşi mută lucrurile din Ghencea Steaua n-a rezolvat încă problema stadionului care să însemne "acasă" pentru "roşalbaştri" de-acum încolo, dar se grăbeşte să-şi părăsească vechea "vilă". Conducătorii "militarilor" au început să-şi strângă catrafusele din Ghencea şi să le mute într-o clădire apar ţinând societăţii Arcom, aflată în proprietatea lui Teia Sponte, unul dintre apropiaţii lui Gigi Becali. "Am început cu lucruri mărunte, acte şi tot ceea ce ne este necesar urgent. La câte sunt acolo, avem nevoie de spaţiu, nu glumă", ne-a declarat ieri unul dintre şefii Stelei.

Stâlpii şi instalaţia de nocturnă, turnicheţii de la porţile de acces, scaunele, tabela de marcaj, instalaţia de încălzire de sub gazon şi toate celelalte obiecte voluminoase aflate în proprietatea lui Becali vor rămâne pentru moment la "conservare" pentru că nu s-a găsit un spaţiu unde să fie depozitate. De asemenea, obiectele strânse în muzeul clubului vor rămâne pentru moment sub sigiliu, deoarece nu s-a găsit un spaţiu pentru depozitarea acestora. La fel este situaţia şi în privinţa obiectelor promoţionale din magazinul clubului. Iliev, la naţionala Bulgariei În afara celor şase stelişti convocaţi la naţionala României (Tătăruşanu, Galamaz, Latovlevici, Nicoliţă, Bourceanu şi Cristi Tănase), Ronny Levy nu-l poate avea în pregătiri, în următoarele două săptămâni, nici pe Valentin Iliev, chemat de Lothar Matthaus la naţionala Bulgariei. 37 de ani a jucat Steaua pe stadionul din Ghencea, denumit de suporteri "Templul fotbalului românesc"

  • Gigi Becali: "Nu o să ne mai intoarcem niciodată în Ghencea"