Evenimentul Zilei > Monden > Mihaela Rădulescu, surprinsă total de Dani Oțil. Ea va fi mama copilului!
Mihaela Rădulescu, surprinsă total de Dani Oțil. Ea va fi mama copilului!

Mihaela Rădulescu, surprinsă total de Dani Oțil. Ea va fi mama copilului!

Dani Oțil pare mai fericit ca niciodată. Iar ultimul gest făcut de simpaticul prezentator o face pe Mihaela Rădulescu, cu siguranță, să își dorească să se întoarcă în brațele acestuia.

De când s-a despărţit Mihaela Rădulescu, Dani Oţil a stat ceva vreme singur, nu a prezentat nici publicului, dar nici familiei, vreo domnişoară care să-i fi furat inima.

Până a întâlnit-o pe Gabriela Prisacariu, o tânără model, fostă concurentă Next Top Model, care se încadrează perfect în tiparele prezentatorului, iubeşte sportul, dar şi alimentaţia sănătoasă. La fel ca Mihaela Rădulescu….

La început, au fost destul de discreţi cu relaţia lor, până au văzut că lucrurile sunt foarte bine între ei şi au decis să îşi asume povestea de dragoste. Gabriela a împlinit azi, 22 noiembrie, frumoasa vârstă de 27 de ani, iar Dani a surprins-o cu un cadou deosebit, o vacanţă la Paris, în oraşul îndrăgostiţilor.

Iubita matinalului de la Neatza a făcut o postare pe pagina sa de Instagram, în care a arătat tuturor biletul de avion.

Dani Oțil a vorbit despre căsătorie și copil. Prezentatorul TV a mărturisit că își dorește foarte mult să devină tătic.

”Familia este importantă, căsătoria mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei… Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs”, a dezvăluit Dani Oțil pentru unica.ro.