Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihaela Rădulescu: „Radu Banciu, un măscărici, un amator de celebritate”
Mihaela Rădulescu: „Radu Banciu, un măscărici, un amator de celebritate”

Mihaela Rădulescu: „Radu Banciu, un măscărici, un amator de celebritate”

După ce în urmă cu câteva zile coprezentatorul talk show-ului "Razii de noapte", Radu Banciu declara că Mihaela Rădulescu este "o analfabetă, făcută din acelaşi aluat cu Monica Gabor", fosta vedetă a Antenei 1 i-a răspuns lui Banciu în cadrul emisiunii lui Adrian Artene, de pe postul B1.

"Domnul cu pricina a spus că sunt analfabetă. Dacă spunea că sunt agramată era, pe undeva, mai îndreptăţit, să zicem. Poate avea omul nişte argumente, era mai pregătit, mai calificat. Mulţumită experienţei de până acum, am învăţat că fiecare om care devine brusc celebru şi atacă o persoană mai cunoscută decât el nu trebuie şi neapărat băgat în seamă. Pe undeva, mi-e milă de astfel de personaje pentru că dorinţa lor de a deveni aşa, pocnind din degete, celebri, doar pentru că au atacat o persoană cunoscută, trebuie undeva să aibă şi o bază şi ei trebuie, nu-i aşa, să-şi câştige credibilitate. E foarte complicat, pentru că, dacă îşi ia DEX-ul (dacă nu îl are, i-l trimit eu) «analfabetă» are o semnificaţie care nu se regăseşte totuşi în descrierea mea în nicio formă", a declarat Mihaela Rădulescu.

Cu părinţii, înainte
De asemenea, vedeta a mai spus că: "Mi-ar plăcea ca domnul acesta să spună acest lucru sau să aibă curajul să spună lucrul acesta în faţa părinţilor mei, de pildă, care sunt profesori amândoi. Adică, ar fi fost interesant să vină mama, tata, eventual şi bunica, şi lor să le spună: «Fata dumnevoastră e analfabetă!». Mi-ar plăcea să se gândească puţin la ipostaza asta, cam cum e să spui astfel de gogomănii unor oameni care, întâmplător, sunt într-o relaţie directă cu persoana respectivă. Bănuiesc că n-ar face-o şi bănuiesc că i-ar fi complicat să audă şi răspunsul. Tot timpul se mai găseşte câte un măscărici, câte-un amator de celebritate, câte una, nu ştiu, tot felul de personaje aproape caragieleşti, care au câte o remarcă la adresa mea. Ăstuia i-a venit rândul acum şi e destul de trist. E ca un soi de fascism monden, dacă vrei. Când n-ai ce să spui despre un om, dacă e să ne uităm puţin în istorie, ce-i spui: e evreu!, e negresă!, e asiatică! Cam aşa sună şi treaba asta. Omului nu i-a venit altceva la mână. Din păcate, astfel de oameni apar la televizor, se exprimă în faţa publicului. Ce să-i transmit?! Sănătateţ si…", a mai declarat Rădulescu în cadrul emisiunii Cancan TV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.